Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen

Bloggen

Det bliver aldrig det samme igen

maj 2

Skrevet af: Anna Prip
02-05-2013 09:56  RssIcon

" Min mor og hendes tidligere kæreste er ikke uvenner, de taler bare aldrig sammen. Jeg har ikke set ham i 7 år, men jeg tror, han virkelig godt kunne li´mig." Benjamin 17 år

Under en samtale i min klinik fortæller Benjamin om, hvordan det er for ham at være deleteenager. Han mødes i en gruppe og taler med jævnaldrende om, hvordan man kan få noget godt ud af sit liv på trods af skilsmisse. Det kan være forandrende at kunne dele sine inderste tanker og følelser med andre. Jeg har fået lov at fortælle hans historie, men har givet ham et andet navn. Nederst i teksten kan du læse mere om mit aktuelle tilbud, hvor du kan sparre 1200,- kr ved at melde dit barn i sorggruppe inden 10/05.

 

Han var sjov og fik ofte både Benjamin og hans mor til at grine

Benjamins mor og far blev skilt, da han var 4 år. Han så sin far hver anden weekend og boede med sin mor, som flyttede sammen med en ny mand og hans 2 piger på 10 og 12 år. Denne kæreste kom til at betyde meget for Benjamin på flere måder og de boede sammen i næsten 6 år af Benjamins barndom. De lavede en masse drenge-ting sammen og Benjamin fik som den eneste lov at komme med mors kæreste til fodboldkampe i parken. Han var sjov og fik ofte både Benjamin og hans mor til at grine. På et tidspunkt da Benjamin havde brækket benet til fodbold, da var det mors kæreste, som kørte afsted med ham i susende fart gennem byen og holdt ham i hånden, indtil hans mor kom. Nogle weekender tog de allesammen i sommerhus og Benjamin legede i haven med hans 2 piger.

 

Tillid er som en mødom, du kan kun miste den én gang

Men en dag, da Benjamin kom hjem fra skole, var hans mors kæreste væk og mor lå på sofaen og græd. Hun fortalte, at han havde haft en hemmelig kæreste. Han kom tilbage nogle dage efter med en masse røde blomster til Benjamins mor, men hun havde mistet tilliden til ham og ville ikke tale med ham. Det var sidste gang de så hinanden og Benjamin og hans mor flyttede til en anden by.

Jeg talte med Benjamin om, hvordan tillid på en måde er som en mødom, du kan kun miste den én gang. Den kan for mange være næsten umulig at genetablere, hvis den først er brudt og i dette tilfælde resulterede det i endnu en skilsmisse, som Benjamin skulle håndtere og et definitivt brud med en voksen, som havde stor betydning for ham.

 

"Det er en fordel at blive skilt, for så kan man få en større familie. Det er bare en 'bagdel', hvis man ikke snakker med hinanden bagefter." Benjamin 17 år

 

Lige nu er der åbent for nye børn og unge i sorggrupperne og du kan købe 10 gange sorggruppe til dit barn inden 10/5 og få en times gratis forældrekonsultation til en værdi af 1200, - kr.

Du kan læse mere om tilbud og min måde at arbejde på her:

http://prip1.webs.com/sorggrupper

 

Med ønsket om det bedste for dig og dine nærmeste

 

Kærlig hilsen

 

Anna Prip

 

 

3 kommentar(er) indtil nu...


Sv: Det bliver aldrig det samme igen

Du kan læse mere om søskenderelationer i nye sammenbragte familier fra Helles blog-indlæg her:

delebarn.dk/ISKUFFEN/Blog/tabid/176/EntryId/181/Workcamp-omkring-soskende-relationer-i-de-nye-familiemonstre.aspx

Af Anna Prip,   02-05-2013 10:00

Sv: Det bliver aldrig det samme igen

TAK for din fortælling - jeg er glad for dit fokus, syntes det er vigtigt og virkelig noget man skal tænke over når man går ud og ind i forhold med børn.
KH Helle

Af Helle Laursen Petersen,   02-05-2013 11:04

Sv: Det bliver aldrig det samme igen

Kære Helle

Min erfaring er desværre, at delebørn ofte står meget svagt mht deres rettigheder for at kunne bevare relationen til en x, som ikke er deres biologiske forælder. Der kræver overskud og kærlig indsigt som forælder, at kunne hjælpe sit barn med at bevare den relation, som man selv som voksen adskiller sig fra. Det er til gengæld en uvurderlig gave at give sit delebarn gode relationer over tid - uanset om det gælder biologiske eller ikke biologiske voksne i deres liv.

Kh

Anna

Af Anna Prip,   02-05-2013 12:25

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tilbyder rådgivning telefonisk, online og møde i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør.

  • Samværs ordninger
  • Bopælsspørgsmål
  • Skilsmisse
  • Hjælp til kontakt til Familieretsshuset.

 Ring til mig på telefon;
+45 42 22 03 30 mellem 9 og 17 på hverdage.

Seneste kommentarer

Sv: Hatten af for mine børns bonusfar
Sv: "Hjælp mig, mine børn vil ikke se mig"
Sv: "Hjælp mig, mine børn vil ikke se mig"
Sv: Børnekonferencen 2015 i Horsens
Sv: NYT I FORÆLDREANSVARSLOVEN & SAMVÆR I FORM AF DELEORDNING


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook