Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen

Bloggen

Forfatter: Lotte Kappelskov Oprettet: 07-06-2011 16:01
Lotte Kappelskov på delebarn.dk
Af Lotte Kappelskov d. 20-02-2013 16:44

Nikolajs dilemma er stort. I den ene verden må man være oppe til klokken 22. I den anden verden skal man i seng kl. 19. I den ene verden må man se alle de film man vil og spille alle de spil man vil og i den anden verden er der regler for fjernsyn og brugen af computer. I den ene verden må man få penge til sodavand og i den anden verden er sodavand ikke noget man bare får. I den ene verden er der noget man selv bestemmer.......

Af Lotte Kappelskov d. 09-05-2012 07:44

Hvis det at lyve nu er noget hun får at vide at far gør, hvordan skal hun så kunne have tillid til far ? Og hvis hun skal have tillid til en som lyver, er det så forkert at lyve eller??

Hvis en familie pludselig kan gå kaput og nogle ikke kan lide andre, hvordan skal man så kunne være i en familie igen?

Det er da helt forståeligt, at man i den situation,

Af Lotte Kappelskov d. 11-01-2012 17:06

Mine tanker udkrystalliserer sig i et spørgsmål:

”Hvem er der for dig?”

”Jo, altså. Min mor, hun plejer at være god til at være der, når jeg har brug for det. Men når hun så har det så dårligt, så er det, jeg tænker, at jeg må sørge for, at hun får det bedre, for hvis hun bliver ved med at have det så dårligt, så kan hun jo ikke…..

Af Lotte Kappelskov d. 07-12-2011 21:42

Selvom jeg i sympati med julemanden følte mig forpligtet til at holde liv i ønskerne, så måtte jeg erkende, at jeg lige nu stod i en dramatisk situation, hvor jeg var ved at blive vidne til hans alt for tidlige død. Noget måtte gøres, så jeg så mit snit til at smugle nogle pebernødder ned i sokken, så snart den lille snedige kikkede den anden vej. Næste dag havde nissen lagt hele to gummidyr og et klistermærke. Efter disse anstrengelser har barnet nu til min store lettelse proklameret, at hun alligevel tror på nissen. Dog har hun udtrykkeligt bedt mig om at fortælle hende den rigtige sandhed, når hun bliver stor nok. Måske var det for at overbevise både sig selv og mig om hendes oprigtighed, da hun her til aften yderligere meddelte, at hun kender både en heks og en trold og to små skovnisser. Hele slænget bor nede i kridtgraven.

Af Lotte Kappelskov d. 23-10-2011 06:58
”Men ved du hvad det værste var? Det værste var, at min far ikke kunne forstå, at jeg ikke var glad. Det var som om han forventede, at jeg skulle synes, at det hele var fantastisk. Det var vel derfor jeg følte, at jeg blev nødt til at skrive den der tale…. Men det kunne jeg altså ikke. I stedet lavede jeg et fotoalbum til ham. Det var af ham og mig. Der var også et par enkelte, hvor mor var med.
Af Lotte Kappelskov d. 12-08-2011 10:26
Da jeg læste kommentaren til mit seneste indlæg skrevet af en rigtig god mor, kom jeg til at tænke på alle de ansvarlige forældre jeg kender, som gør alt hvad de kan for at tilstræbe at være gode forældre. Så sent som her til morgen talte jeg med en nyligt fraskilt mor, som netop skal holde fødselsdag for sin søn. Hun har brugt alle kræfter på at invitere sin eksmand og hans familie ind i sit hus for at give barnet mulighed for at opleve sin familie samlet. Det har krævet meget af hende og er rigtig svært, da hun er i sorg over skilsmissen og over at have mistet sin mand, som har forladt hende til fordel for en anden kvinde. Særlig svært er det, at han ikke vil betale til fødselsdagen, mens han bruger mange penge på den nye kæreste. Hatten af for den mor og for alle jer andre seje skilsmisseforældre. Jeg husker selv, hvor svært der var, da jeg blev skilt og jeg er ikke sikker på, at jeg klarede det så flot.
Af Lotte Kappelskov d. 05-07-2011 06:30
Præstationsræset synes, at finde sin chance for at besætte og bemægtige sig plads selv de mest besynderlige steder. Ikke mindst når det handler om ferie. Det er min erfaring, at når det gælder deleforældre, så har Præstationen særdeles gode vilkår. Den får magt, til skade for både forældre og børn.
Af Lotte Kappelskov d. 07-06-2011 16:02

For nyligt mødte jeg ung kvinde, som var på vej til at blive mor. Hun glædede sig, men hendes fortid som skilsmissebarn pressede sig på. Ubesvarede spørgsmål meldte sig i takt med at maven voksede.

”Hvorfor blev mine forældre egentlig skilt?”

”Hvorfor kunne jeg ikke tale med min mor om min far?”

”Hvorfor så jeg ham så lidt til ham?”  

”Hvorfor insisterede han ikke på at se mig”?

Erindringer dukkede op: Moderen, som ringede til faderen for at lave aftaler. Faderens nye kæreste. Moderens triste øjne. Følelser som vrede og sorg trængte sig på i den vordende mor og hun mærkede et behov for at få det hele sat på plads....

Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tilbyder rådgivning telefonisk, online og møde i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør.

  • Samværs ordninger
  • Bopælsspørgsmål
  • Skilsmisse
  • Hjælp til kontakt til Familieretsshuset.

 Ring til mig på telefon;
+45 42 22 03 30 mellem 9 og 17 på hverdage.

Seneste kommentarer

Sv: Mit hjerte bløder for Kathrine....
Sv: Hvem passer på dig ?
Sv: Det er godt nok yndigt..
Sv: Hvordan deler vi sol og sommer lige ??
Sv: Baglæns ind i fremtiden som mor.


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc