Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen

Bloggen

Forfatter: Henny Nørgaard Oprettet: 04-06-2011 18:57
Henny Nørgaard på delebarn.dk
Af Henny Nørgaard d. 03-05-2012 08:54

Kære skønne unge mennesker!

Jeg bøjer mig aldeles og ubetinget i støvet for jer.

Hvor gjorde I det godt. Hvor gør I det godt.

Af Henny Nørgaard d. 22-03-2012 08:53

I bogen “Happy Happy” af Marie Sveland m.fl. fortæller flere svenske forfattere om lyksalighederne ved at blive skilt, og hvordan de oplever lykke ved at gå fra kernefamilie til stjernefamilie.

Fint nok og fred med det. At blive i et dårligt ægteskab, der ikke står til at redde, er ikke til gavn for nogen. Skilsmisse kan være vise sig at være den bedste løsning. Og ikke alle skilsmisser er traumatiske.

Af Henny Nørgaard d. 02-02-2012 12:34

Alt det andet må forældrene tage sig af. Desuden er der s.. så mange skilsmissebørn efterhånden, så det skal vel ikke være noget særligt.

Kom nu videre, Nørgaard. Stop med alt det pylder….

Jamen, det sagde han virkelig, den herre, jeg talte med. Og vi skriver altså februar 2012! Og jeg er lodret uenig. For det er lige præcist det, vi skal. Skolen er om ikke et spejl af samfundet, så dog en del af samfundet. Derfor skal vi selvfølgelig også hjælpe skilsmissebørnene i skolen og institutionen. Og den herres argument med, at der s.. er så mange skilsmissebørn, og at de derfor ikke skulle behøve støtte, holder ikke en meter.

Af Henny Nørgaard d. 01-12-2011 22:46

-Jeg synes ikke, det er så dejligt, at de er skilt, for så kan jeg ikke komme hjem til dem begge to på samme tid, siger Filippa på syv.

Mor Rikke tager datterens sorg alvorligt, så hun blev lettet, da hun blev præsenteret for bogen.
-Her ser jeg et redskab til, at hun kan få snakket ind til tingene og få sat ord på følelserne.
Filippa har selvfølgelig oplevet, at hendes far og jeg har haft mange konfrontationer.
Derfor glæder hende rigtig, rigtig meget, at hun gennem det, vi skriver her i bogen oplever, at mor og far også kan komme godt ud af det med hinanden. De skændes ikke ...

Af Henny Nørgaard d. 11-11-2011 09:54

-Min storebror skal flytte med min mor. Min søster bliver boende hos min far.

Og mig? Mig skændes de om. De siger, jeg skal deles. Det er Johan på fem år, der med et trist lille ansigt fortæller mig denne påtrængende historie fra sit liv.

Af Henny Nørgaard d. 15-10-2011 08:40

Nu skal du bare høre: ” For mange år siden var der på landet en ung pige. Hun var bestemt ikke rig på penge, men hun var god og smuk. Dertil kom, at hun var flittig og venlig. Hun anstrengte sig altid for at få det bedste ud af alting. Måske hun af og til godt kunne føle sig ensom. På samme egn boede en pæn og dygtig ung mand. Han ønskede sådan, at han kunne finde lige netop den pige, han gerne ville giftes med. Piger var der nok af, men det skulle være den helt rigtige.

En dag fik den unge mand øje på et billede af en ung pige i den lokale avis. Hun var i avisen, fordi hun havde vundet en konkurrence om havepasning. Da den unge mand så billedet af pigen, syntes han, at hun så ufatteligt sød ud, og han besluttede sig for, at  hende måtte han lære at kende...

Af Henny Nørgaard d. 29-08-2011 09:50
Smerten over skilsmissen løsnede ikke helt sit greb, og Theis’ opførsel ændrede sig selvfølgelig ikke på en gang. Men nu forstod han en vigtig del af sine forældres skilsmisse, at man ikke udelukkende kunne give mor skylden, og at ingen af forældrene optrådte ensidigt.
Af Henny Nørgaard d. 03-08-2011 19:40

-Den dag, min mor og far fortalte min lillesøster og mig, at de skulle skilles, faldt min verden fra hinanden. Jeg troede simpelthen ikke på dem. Lidt efter lidt gik det op for mig, at de mente det.

Det er en af pigerne – lad os kalde hende Sofie- i min skilsmissegruppe, der siger sådan, men det samme kunne de fleste børn, der får at vide, at mor og far ikke mere skal være sammen, have udtrykt.

Hvad jeg derimod ikke har hørt mange andre sige, er det, Sofie efterfølgende fortæller: -Noget af det, der midt i det hele også gjorde mig glad var, at min far og mor havde lavet en lille mappe til mig og en til min søster. Den mappe har jeg kigget i rigtig mange gange, kan du tro. Jeg bliver i godt humør, når jeg ser på de tre sider, min mor og far har lavet til mig.

Sofie viser mig solskinsmappen, som vi døber den. På siderne har Sofies mor og far.....

Af Henny Nørgaard d. 07-07-2011 20:22
Og så er det, at ordet deles om barn falder mig ind. For er det monstro ikke et barn, som kærlige mennesker må deles om, men også et barn, som selv er delsom/deler ud af sin kærlighed til dem, der bliver dets familie? Uanset, det er den biologiske familie, eller de mennesker omkring en, der bliver til ens familie?
Af Henny Nørgaard d. 21-06-2011 19:36

......Plys forstår at lytte til sin maverumlen og at høre efter, når den højlydt gør krav på omsorg, pause eller forkælelse.

Så stopper han op, finder en af sine mange krukker, en af dem med honning i naturligvis, og giver mave, hvad mave behøver.

Åh, jeg tror, vi alle kan lære af den lille kloge bjørn......

Af Henny Nørgaard d. 04-06-2011 18:58

Om nogle få uger bliver Anja student. Tre intensive år med mange forskellige mere eller mindre meningsgivende fag, spændende undervisning og indimellem dræbende kedsommelige lektioner, der gudskelov lod sig henslæbe gennem opdateringer og chat på Facebook, er ved at være forbi. Tre lange år, som nu opleves som om, de bare er fløjet af sted. Et hårdt slid, men sliddet gled ned sammen med de talrige fredagsbarer og fester. Venskaber er blevet knyttet, intriger udlevet. En stærk cocktail mixed af forelskelse, skuffelse, ustyrlig glæde og en stærk følelse af at være forkert og ensom.

Mens minderne blandes med vemod over, hvordan alting skal gå, når de faste rammer forlades, og klasekammeraterne spredes for alle vinde, tvinges Anja til at fokusere på de to sidste eksamener. Men i virkeligheden er det slet ikke...

Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tilbyder rådgivning telefonisk, online og møde i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør.

  • Samværs ordninger
  • Bopælsspørgsmål
  • Skilsmisse
  • Hjælp til kontakt til Familieretsshuset.

 Ring til mig på telefon;
+45 42 22 03 30 mellem 9 og 17 på hverdage.

Seneste indlæg

Bøjer mig i støvet

Happy Happy ??

Hug det midt over

Et led i en kæde

Deles om barn

Seneste kommentarer

Sv: Bøjer mig i støvet
Sv: Happy Happy ??
Sv: Fagpersoner skal hjælpe skilsmissebørn
Sv: Fagpersoner skal hjælpe skilsmissebørn
Sv: Man kan f.eks finde på at blive superglad.
Sv: Man kan f.eks finde på at blive superglad.
Sv: Et led i en kæde
Sv: Mon de også vil holde to begravelser?


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc