Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Lotte Kappelskov Davidsen | Blogger på delebarn.dk

Lotte Kappelskov Davidsen - Præsentation

Jeg hedder Lotte Kappelskov Davidsen. Jeg er uddannet cand. psych. fra Århus universitet i 1995. Igennem de 16 år har jeg fungeret som psykolog, har jeg været privatpraktiserende i 6 år og er tilknyttet sygesikringen. Jeg kombinerer kognitiv adfærdsterapi med narrativ, systemisk praksis. Jeg er så privilegeret, at jeg i mit arbejde hele tiden har mulighed for at møde mennesker, der hvor de er og lære dem at kende. Hvert eneste menneske har sin unikke historie, liv og personlighed. Jeg er dybt taknemmelig for den rigdom og mangfoldighed jeg på den måde møder hver dag.

Jeg arbejder ud fra en platform, der handler om respekt for det enkelte menneskes livssyn og vækstpotentiale i en forankret tro på, at der i alle situationer til enhver tid, er mulighed for udvikling og vækst.

Jeg ser samtalerne og terapien som et samarbejde, hvor personen selv er eksperten i sit liv. Sammen med individet, barnet, parret eller familien ser jeg det som min opgave at finde ud af hvad der er behov for og hvad der virker.

Udover arbejdet med klienter, arbejder jeg med supervision af psykologer, psykoterapeuter og sundhedspersonale. Jeg afholder kurser bl.a. i mindfulness. Desuden underviser jeg og holder foredrag. Jeg har i en årrække afholdt erfaringsudvekslings og fordybelsesdage for forældre, der har mistet et barn ligesom jeg igennem flere år har fungeret som supervisor for mandecentret i Aalborg og København.

I mit daglige virke møder jeg mange mennesker som på den ene eller den anden måde er berørt af skilsmisse. Det kan være parret, som finder frem til skilsmissen, som den bedste løsning. Det kan være skilsmisseforældrene, som skal finde ud af hvordan de bedst muligt kan komme igennem en skilsmisse og støtte deres børn igennem krisen. Det kan også være børn, som er berørt af deres forældres skilsmisse, eller voksne skilsmissebørn. Inspireret af talrige samtaler med dette tema som omdrejningspunkt, har jeg sammen med psykoterapeut Henny Nørgaard skrevet bogen ”Mor og far skal skilles – historien om mor, far og mig”, som udkommer på Kristelig Dagblads Forlag til august. Bogen er en gave til barnet, hvor barnet sammen med forældrene kan skrive historien om barnets liv sammen med forældrene og om livet som delebarn. Bogen er skrevet ud fra tanken om, at barnet har ret til og behov for at bevare forholdet til begge sine forældre ligesom det har ret til, og behov for at have adgang til sin historie.
På det personlige plan er jeg selv skilsmissebarn. Jeg har tre børn, hvoraf de to er voksne og skilsmissebørn.  Min nuværende mand har ingen børn fra tidligere forhold, men sammen har vi en datter på 7 år.

Jeg glæder mig til at skrive her på blokken og dele nogle af de tanker der kommer ud af mødet med mennesker. Jeg synes, at dialoger gør tanker meget mere levende. Det vil derfor være berigende få dine kommentarer og tanker også. Så bare fyr løs, hvis du har lyst. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

 Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc