Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Ole Palsgaard | Blogger på delebarn.dk

Ole Palsgaard - Præsentation

Jeg er Landbrugs- og bygnings smed og har haft eget firma de sidste 10 år inden for byggebranchen.

Jeg har, selv om jeg stoppede i 2000, brugt halvdelen af mit fritidsliv på håndbold, uddannet elitetræner, trænet både senior og ungdomshold på højt plan. Jeg har en dejlig blandet familie med 4 egne børn, 10, 12, 15, 16 og en stor dreng på 23 år som jeg fik æren af at møde da han var 4 år gammel. Alle 5 deler jeg med Lisbeth, min ekskone.

Vi har været skilt i ca. 8 år og har gennem hele processen holdt fast i hinanden for at kunne drive opvæksten af vores børn på en god måde. I dag er Lisbeth en af mine bedste venner.

Jeg har også været så heldig at finde mig en dejlig kæreste, hun forstår og underbygger min relation til mine børns mor, det er ikke enhver beskåret at være så heldig. Charlotte og jeg har været kærester i lidt over 3 år, hun har 2 piger med til flokken, 9 og 11 år. Charlotte og jeg bor stadig hver for sig og vores tilbageholdenhed på voksenbehov, har givet børnene ro til at lære alle at kende, tror kun det er et spørgsmål om at det rigtige hus står klar, så splejser vi sammen.

Jeg ved ikke hvad jeg kan og vil bidrage med her på delebarn.dk, det må tiden vise. Men jeg vil helt klart forsøge at trække ”dramaet” ned på et mere pragmatisk plan, det tror jeg er det, det ender med.

De bedste hilsener, Ole

 Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc