Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Hvad er delebarn.dk

 

Beskrivelse af delebarn.dk funktioner kalender planlægning


Du kan hente en
præsentation af delebarn.dk
her: i PDF-format

delebarn.dk er for deleforældre

 

delebarn.dk er et samarbejdsværktøj, hvor barnet er i focus. Den centrale del af delebarn.dk er en kalender, der er bygget op, så alle de børn der er tilknyttet familien, kan være i en og samme kalender.

Der findes efterhånden mange variationer over hvordan en moderne familie kan se ud, og mange har idag det, vi også kan kalde en patchwork familie, en familie der består af både dine, mine og vores børn. Delebarn.dk er derfor tænkt som en kommunikations- og informationsplatform til alle deleforældre, hvor I kan informere hinanden om alt, hvad der vedrører jeres fælles barn/børn, og på den måde gøre hverdagen nemmere for hele familien. På delebarn.dk kan du få overblik over og holde styr på dit barn/børns hverdag.

Du vil finde flere forskellige funktioner, hvor du kan indtaste alle oplysninger om dit barn/børn, lige fra børnesygdomme, vaccinationer, skoleskema, gymnastiktøj, fødselsdage, gaver der skal medbringes til fødselsdage, tøj der er glemt hos den anden, hente- og bringe-aftaler, ja listen er næsten uendelig. 

For at få adgang til disse funktioner skal du oprette en gratis profil, når du er logget ind vil dit eget UNIVERS blive synligt i din menu på forsiden af delebarn.dk

 

Se mere her

 

delebarn.dk er opdelt i et VIP-univers og et gratis-univers.

Alle brugere er VIP-brugere, uden beregning, de første 30 dage. Man mister ingen data hvis man ikke ønsker at forlænge sit VIP-univers. Kun funktioner og rabatter mistes ;o)


   Brug 1 minut og bliv gratis VIP-bruger med det samme - Klik her

 


RÅDGIVNINGEN

Delebarn.dk har også tilknyttet en rådgivning, hvor du kan spørge om alt der vedrører det, at være delebarnsforældre. Rådgivningen består af Elisabeth Jensen – advokat (H) med speciale i familieret, Renée Toft Simonsen - psykolog og Julie Johansen - socialrådgiver, Hanne Søndergaard Jensen - Børnesagkyndig.
 
For at benytte rådgivningen skal man være betalende VIP-bruger.

Find delebarn.dk´s rådgivningen via menuen "Rådgivningen"

delebarn.dk ARTIKLER

Vi vil, på delebarn.dk, løbende have spændende artikler af forfattere med "noget på hjerte", i forhold til det at være delebarnsforældre.

Find alle delebarn.dk ´s artikler via menuen "I skuffen".


   Brug 1 minut og bliv gratis VIP-bruger med det samme - Klik her

Kontakter
Kontakter
Opslagstavle
Opslagstavle
Skoleskema
Skoleskema
Staminfo
Staminfo
Ønskeliste
Ønskeliste
Aftaler
Aftaler
Barnets bog
Barnets bog
Kalender
Kalender
 
PauseCopyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc