Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Lea Mommer Hjorth | Blogger på delebarn.dk

Lea Mommer Hjorth - Præsentation


Lea Mommer Hjorth

Lea Mommer Hjorth er coach, lærer og foredragsholder. Hun har sit eget firma, Bonusfamilier.dk, hvor hun arbejder med moderne familier og coaching i forskellige genrer.

Lea er uddannet lærer, NLP Practitioner og er certificeret coach.

Udover jobbet som coach og lærer, så holder Lea foredrag om det at leve i en bonusfamilie, og så skriver hun på et bogprojekt om livet i de danske bonusfamilier. Foredragene tager udgangspunkt i hendes egne erfaringer og de udfordringer hendes bonusfamilie har gennemlevet i de sidste 5 år.

Lea arbejder for at udbrede kendskabet til livet i bonusfamilierne. Hun arbejder for at fjerne det tabu, som tit er forbundet med følelserne omkring denne familieform. Og så arbejder hun for, at vi alle skal have det godt i vores familier, uanset om det hedder en kernefamilie, en bonusfamilie eller bare en moderne familie.

Lea har en dreng på 9 og en pige på 7 fra sit første ægteskab. Hun er gift med Jesper, som har to drenge på henholdsvis 18 og 10 og så en pige på 7 år. Udover delebørnene har Lea en søn på 2½ år sammen med Jesper. Så storfamilien tæller både dine, mine og vores.Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc