Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Katrine Nordestgaard | Blogger på delebarn.dk

Mere Katrine


Gå til Katrines blog

Gå til Katrines private blog:
Søster Lystig Blog

Besøg Katrines webbutik:
Søster Lystig

Katrine Nordestgaard - Præsentation

Hej

Herinde er jeg mest bare mor. Mor på mange måder. Delemor, bonusmor og bare mor. Foruden min kæreste, deler jeg hus med tre drenge: den ældste på 8 er min kærestes søn, der er hos os hver anden uge. Den mellemste er min søn på 3, der er hos os 10 dage ud af 14, og den yngste er vores fællesbarn på et halvt år. Han er af gode grunde hos os hele tiden.

Jeg plejer at kalde vores familie for en patchwork-familie, for det er dét, den er: et sammensurium af pap-, sted-, fælles-, dele- og bonus-. -Forældre, -børn og -bedsteforældre. Dertil kommer så x-kærester og deres nye partnere.

Jeg skriver om livet som mor i sådan en familie. Kvinden, der prøver at huske sig selv midt i alle madpakkerne, kompromiserne, snotnæserne, logistikken og kæresteaftalerne. På min blog vil du finde subjektive betragtniger, og jeg er fuldstændig ærlig om, hvordan det er at dele sit barn, få del i et andet og ha et, som bare er her hele tiden. Og prøve at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Lige nu er jeg på barsel med den mindste, og jeg er spændt på, hvad jeg mon finder på, når den er slut. Jeg er læreruddannet og kreativitets-afhængig. Når jeg trænger til en pause fra hverdagen som mor, så bruger jeg mine hænder til at fremstille tekstile ting og sager i alle afskygninger. Den store drøm er, at jeg engang kan leve af kreativiteterne på en eller anden måde.

Jeg blogger også på soesterlystigblog.blogspot.dk og har en lille forretning på www.soesterlystig.dk.Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc