Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Hanne Søndergaard Jensen | Rådgiver på delebarn.dk

Hanne Søndergaard Jensen - Præsentation

Hanne Søndergaard Jensen  

Hanne Søndergaard Jensen

Børnesagkyndig socialrådgiver & konfliktmægler

Rådgivning tilbydes forældre, før/ under og efter et brud/skilsmisse. Rådgivningen sigter mod at se på, hvad der er bedst for barnet/børnene.
Flest henvender sig om hvilken type samvær der er bedst for deres barn/børn. Man kan kan komme sammen – eller enkeltvis.

Nogle forældre ønsker en skriftlig aftale og evt med opfølgningsmøder efter nogen tid, for at opfange og forebygge mulige konflikter og uenigheder. Andre forældre ønsker rådgivning om hvilken form for samvær netop deres barn/børn vil have det bedst med.

Nogle forældre igen kan være usikre eller mere eller mindre uenige om. hvilken samværsform deres barn/børn trives med. Dette søges afklaret i rådgivningen.

Forældre som ønsker rådgivning enkeltvis, har tit brug for hjælp til et møde i Statsforvaltningen – enten fordi konflikterne er taget til over lang tid eller fordi møde med statsforvaltningen giver usikkerhed og øger uenigheder mellem forældre.

Generelt drejer henvendelser sig om: 

  • Samværsformer for små børn ( 0 til 3-4 årige)
  • Børn der ikke trives med en aktuel samværs- eller deleordning
  • Ophør af 7/7 deleordning
  • Ønske om 7/7 eller anden lige - deleordning
  • Hvornår og hvordan fortæller du dit barn/børn om bruddet
  • Hvordan samarbejder man bedst og hvordan tackler man et konfliktfyldt samarbejde
  • Hjælp til kontakt til Statsforvaltningen og informationer om statsforvaltningens rolle og kompetence i samvær & bopæls sager samt sager vedr. Forældremyndighed ( se også www.bakpluslyster.dk)
  • Oplysninger om barnets situation og inddragelse ag barnet/børnene i form af en børnesamtale med henblik på afklaring samt barnets ønsker til samvær.

Hanne Søndergaard Jensen samarbejder i særlige komplekse og konfliktfyldte sager med juristerne Bettina Bak Svendsen og Lina Lyster – begge med mange års erfaring fra statsforvaltningen. Her ydes professionel juridisk rådgivning med speciale i familieretlige sager med vægt på samvær, bopæl og forældremyndighed samt separation og skilsmisse.:

www.bakpluslyster.dk.

Hanne Søndergaard Jensen har været beskæftiget inden for Børne -familiearbejde gennem mange år og ansat i Statsforvaltningen gennem 24 år som Børnesagkyndig rådgiver og har været med til at skrive sitet:

morogfarskalskilles.dk.

Hanne Søndergaard Jensen har også interviewet børn og forældre i SFI regi,om hvordan livet som delebarn opleves.
Den ene undersøgelse er beskrevet i ; "To hjem én familie" 2009, som kan rekvireres fra Hanne selv. Den anden undersøgelse er fra Socialforskningsinstituttet og hedder "Børn i Deleordninger" 2011. Denne undersøgelse kan også læses på delebarn.dk. Den sidste undersøgelse om emnet fra SFI handler om skilsmisse i minoritetsfamilie og udkom september 2014. Her har Hanne bl.a. interviewet forældre og børn med anden etnisk baggrund end dansk.

Hanne har skrevet bogen "To hjem én familie", FADL forlag marts 2014.

Henvendelse hverdage på tlf. 42 22 03 30 (bedst mellem 10 og 12)

Du kan også maile til hanne.s.jensen@me.com og anmode om at blive kontaktet af Hanne. Rådgivningen foregår sædvanligvis i egen praksis, men også via mail/telefon.Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc