Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Lodtrækning om bogpakker

 

Gratis bogpakker på delebarn.dk

Bogpakker

Så er de første fødselsdags-bogpakker sendt afsted - Bogpakkerne indeholdte:

- Min egen scrapbog, historien om mor, far og mig af Henny Nørgaard & Lotte Kappelskov
- Trolde, om mennesker der har andre i deres vold af Henriette Eiby Christensen
- Mere end pap og bonus af Mette Bender
- Mig og min papfamilie af Anja Hitz

Du kan også få din egen bogpakke..... Det gør alle der betaler for et VIP-medlemskab den 17. oktober 2011

Vi har på delebarn.dk været så heldige at Politikkens Forlag vil sponsorere os med bøger omkring emnet ”BØRN”, ligesom Jesper Juul også har sendt os nogle eksemplarer af hans helt nye bog ”BONUSFORÆLDRE – muligheder og faldgrupper” (marts 2010). - Se denne bog anmeldt under menupunktet anmeldelser.


Fra Mette Bender og GADs forlag har vi modtaget "Mere end pap og bonus, sådan bygger I en ny familie". Vi kvitterer med en anmeldelse og siger tak for børgerne som bliver udloddet blandt vores VIP-brugere. - Se denne bog anmeldt under menupunktet anmeldelser.


Fra Karen Glistrup og forlaget PSYKINFO har vi modtaget "SNAK OM ANGST OG DEPRESSION... med børn og voksne i alle aldre" - Se denne bog anmeldt under menupunktet anmeldelser.

Det vil vi selvfølgelig dele med vores VIP-brugere og vil hver måned udlodde 3 bogpakker af 2-3 bøger hver. Vinderne bliver vilkårligt udtrukket imellem alle betalende VIP-brugere på delebarn.dk og vinderne får besked på mail.

Pga. delebarn.dk’s politik om anonymitet og privatliv vil vi ikke offentliggøre navnene på vinderne. Bøgerne kan ikke byttes og man kan heller ikke selv vælge J

Vinderne får besked på mail og kan selvfølgelig sige ”Nej tak” – så udtrækkes en ny vinder !


 

Disse bøger er mulige emner til den månedlige bogpakke:

”KUNSTEN AT ELSKE SIG SELV” – og give sit barn selvværd og styrke” af Jørn Beckmann
 
”FORSTÅ DIT BARN 0-8 ÅR” - af Stein Erik Ulvund
 
”BONUSFORÆLDRE” – muligheder og faldgrupper” af Jesper Juul (Se Renées anmeldelse af bogen)
 
”GLADE BØRN MED HØJT SELVVÆRD” – en forældreguide” af Dan Svarre
 
”ÆBLEKINDER & KONDISKO” - en forældreguide til sunde og glade børn af Berit Elkjær
 
”EJ SIKKE LEG” - Legebogen for de 1-6 årige af Mette Vainer Wegloop
 
"POLITIKKENS BOG OM BARNETS SYGDOMME" - af Jerk W. Langer

"MERE END PAP OG BONUS" - Sådan bygger I en ny familie af Mette Bender

"SNAK OM ANGST OG DEPRESSION... med børn og voksne i alle aldre" af Karen Glistrup
 
 
Flere spændende bøger er vej…….. 
 

Breve fra bogpakke-vindere:

  

Kære Helle
 
Sikken en overraskelse, at jeg sådan er blevet udtrukket til nogle spændende bøger, og så kan jeg enda blive klogere på mine dejlige unger. For selvom det allerede er tre år siden at jeg, mine to børn og deres far måtte tage imod den udfordring at skulle deles om vores nærværd, er der stadig til tider store udfordninger. Nogle ting er faldet helt på plads, mens andre til stadighed popper op og skaber uro mellem os forældre, og desværre også ungerne, en skøn teenager tøs på 13 og hendes lille bror på 9
 
Så hvem ved måske jeg støder på de vise ord i bogpakken, jeg vil ihvert fald glæde mig til at sætte mig tilbage i sofaen, med en god bog der kan udvide mine hoisonter og gøre mig klogere.
 
Sommer hilsen fra Tine 

Hej

Det lyder rigtig lækkert.. Jeg glæder mig meget til at modtage pakken.

Jeg bor sammen med min datter på 4år 9 dage af gangen også er hun hos sin mor 5dage af gangen, og min nye datter som lige er født bor hos sin mor det meste af tiden, indtil hun er klar til at være hos sin far. men ser hende ca. hver 3. dag, og vi har valgt at kører ordningen 9/5 med den ældste, og det går rigtig godt også har hun en fast base. Planen er så at vi på et tidspunkt går over til 7/7.

Vi har været rigtig glade for jeres side her, DELEBARN.dk. det har hjulpet mig rigtig meget, og der er mange værktøjer herinde og den hjælp i tilbyder.

Vi fandt da ud af at man ikke bare dele børn ud som man lyster, men lytter til eksperter, også tager det som det kommer hen ad vejen. Endnu engang mange tak for at jeg er den heldige vinder..
 
Hilsen Kim


Hej

Det var dog herligt. Har netop lige tænkt, at den ville jeg bestille i pædagogisk bogklub næste gang:-).
Min datter blev for få måneder siden storesøster hos sin far, og jeg har siden bruddet for 2 år siden, slæbt bøger med hjem fra biblioteket omkring børn og skilsmisser og også stedfamilier. Selvom det ikke er hos mig der er dannet en ny familie, så har jeg haft brug for at nuancere min viden. Jeg har haft stor glæde af at læse andres beretninger og fagpersoners "syn på sagen".
Tak til jer på delebarn.dk for at yde den indsats i gør.
Vores skønne børn fortjener nogle gode liv, og vi, deres forældre, er så magtfulde i den henseende.

Hilsen Lene


"Med stor glæde har jeg modtaget beskeden om at jeg er udtrukket ,som en af vinderne til en bogpakke. Mange tak for det, jeg er en ivrig læser af alt litteratur omkring alt hvad der vedr børn og unge, som er ramt af forskellige sorger og kriser igennem deres liv.Til September starter jeg på et videre uddannelsesforløb for børn og unge i sorg , idet at jeg igennem mit arbejde(som Pædagog) har brug for flere redskaber, til at støtte disse børn.

Der er flere måder man kan være skilsmissebarn på. En af de grupper børn som er "oversete" i skilsmisse konteksten, er dem som ingen kontakt har til deres ene forældre, deres brud, tab af identitet og relationer hæmmer dem i stor udstrækning , i deres udvikling.

Jeg har selv to dejlige børn med min Eks mand, han ønsker ikke at have kontakt til børnene(de sidste 3 år),da de har været til børnesamtale i Amtet ,for at fortælle ham hvad de synes om at han ikke ville se dem så tit. Dette blev han så vred over ,at han droppede den, smule samvær - der i forvejen var.

Så selv om jeg ikke har brug for at Kommunikere med min Eks vedr aftaler osv, har jeg brug for at være en del af et fællesskab, følge den nye forskning og alle de andre spændende ting som i præsenterer. Så en stor ros til jeres spændende initiativ DELEBARN, som jeg vil glæde mig til at følge i fremtiden, og være en del af. Der er brug for jer derude.

Med Venlig Hilsen Fifi"Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc