Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Helle Laursen Petersen - Blogger på delebarn.dk

Mere Helle

Helle Laursen Petersen - Præsentation

Helle Laursen Petersen

Helle Laursen Petersen er administrerende Direktør i delebarn.dk

Helle er født i 1964 i Kalundborg og blev i 2008 gift med Jesper, fik derved 2 bonusdrenge på 7 & 8 år. Hun flyttede, i 2006, tilbage til Kalundborg, efter 23 år i Århus.

Selvstændig med IT firmaet Focus QA ApS og stiftede i 2009 virksomheden delebarn.dk ApS sammen med ægtemanden Jesper Krejberg Petersen og Renée Toft Simonsen. Drømmen er at kunne leve af at drive delebarn.dk og få hjemmesiden ud over de danske grænser og etablere sig solidt på det udenlandske marked. Den røde tråd er ”Barnet i focus” og kompromiser med lødigheden som indsats er IKKE en mulighed.

Helle har beskæftiget sig med IT siden slutningen af 80-erne og gør det stadigt. Både som projektleder og som kvalitetsansvarlig. Der har igennem alle årene været mange spændende projekter, men de mest banebrydende har nok været udviklingen af IP-telefonien i Danmark, Skattereformen og NemID – Alle projekter hvor Helle, som konsulent, har arbejdet med kvalitet og kvalitetsstyringen som hovedtema.

Helle er konservativ politiker og sidder i regionsrådet for Region Sjælland. Helle stille også op som folketingskandidat til det kommende folketingsvalg i 2022.

I fritiden er hun beskæftiget med bl.a. Bæredygtigt byplanlægning i Kalundborg Kommune. Derudover sidder hun i bestyrelsen for Tømmerup Hallen, deltager aktivt i flere netværk spredt over hele Danmark og er initiativtager til Q-4400 som beskæftiger sig med integration af unge indvandrer-piger.

Helle er en ivrig skiløber og bruger al mulig (og umulig) ferie i de italienske bjerge. En løbetur i den Vestsjællandske natur bliver der også tid til. Gode venner og veninder, gourmetrestauranter, storbyrejser og koncerter står også højt på listen over fritidsbeskæftigelser.

Motto: Det korteste strå kan være det længste, på sigt! Gå til Helle's blog


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc