Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen


Bloggen

Børn tager ansvar i konflikter, når de voksne ikke kan finde ud af det

aug 3

Skrevet af: Anna Prip
03-08-2020 07:02  RssIcon

Børn tager ansvar i konflikter, når de voksne ikke kan finde ud af det

Journalist Susanne Ziba Asmussen interviewer mediechef Camilla Kjems og parterapeut Katrine Axholm om forskellige tilgange til at komme godt gennem skilsmissen i en gratis filmserie på Ude og Hjemme.

I dette afsnit taler de om kommunikation; Sådan kommunikerer du med din eks efter skilsmissen.

Se afsnittet  her

Der er især to ting, jeg hæfter mig ved. De nu voksne og reflekterede kvinder tænker tilbage på tiden som delebarn og kan her mange år efter stadig med præcision beskrive vigtigheden af både ordentlighed og kærlighed på trods af deres forældres skilsmisse.

Hør bl.a. den rørende historie fra Camilla, der mindes sin barndom som delebarn og hvilket følelsesmæssigt dilemma, hun kom i, da hendes far en dag skulle hjælpe hende med at købe nye støvler og hendes mor ikke var enig i det par, hun havde købt sammen med sin far.

Katrine fortæller om, hvordan hendes forældre stadig på trods af skilsmisse for over 30 år siden kan blive rørstrømske ved tanken om den bryllupskjole, som hendes mor havde på den dag, de blev gift og den kærlighed der var engang.

Disse to eksempler siger noget om, hvor betydningsfuldt det er at forholde sig til, hvordan man kommunikerer med sin eks, for delebørn bliver præget af disse erfaringer. Også helt op i voksenalderen. Hvis du vil vide mere om delebarnets behov for forældrenes empatiske kommunikation efter skilsmissen, så har jeg skrevet en bog om emnet baseret på mine 16 års erfaring som familieterapeut.

’Elsk din eks – en kærlig måde at være skilt på’ og kan købes via www.annaprip.dk

1 kommentar(er) indtil nu...


Min mand opgav mig og børnene, da han begyndte at knytte sig til en anden kvinde, han netop mødte

Min mand opgav mig og børnene, da han begyndte at knytte sig til en anden kvinde, han netop mødte. Han anmodede om en skilt, og min verden blev smuldrende, fordi du aldrig kan forstå de smerter, der følger med skilsmisse, før du står overfor den. min mand var ikke længere interesseret i at have noget at gøre med mig og børnene. Da min mand forlovede sin kæreste, blev frygt for at miste lykken i mit hjem med en anden underlig kvinde et bedre sted i mit hjerte. Mit liv blev fyldt med smerter og Truman, indtil jeg så en god kommentar til Dr. Goko om, hvordan han har reddet så mange livsudfordringer, forhold og ægteskaber. Jeg kontaktede ham og forklarede mit problem for ham. Han lover at hjælpe mig med at løse mit ægteskabsproblem, og han gjorde som han lovede. I dag er min mand hjemme og hans opførsel er vendt tilbage til den mand, jeg blev gift med. Jeg kan ikke takke Dr. Goko nok for det, han gjorde for mig, jeg er så taknemmelig og er virkelig velsignet over at have muligheden for at støde på en mægtig mand ved navn Doctor Goko. kontakt ham via e-mail: Dr.gokosspiritualcaster@gmail. com og WhatsApp-telefonnummer +2348056398964

Af Vivian,   05-08-2020 12:10

Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook

Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tilbyder rådgivning telefonisk, online og møde i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør.

  • Samværs ordninger
  • Bopælsspørgsmål
  • Skilsmisse
  • Hjælp til kontakt til Familieretsshuset.

 Ring til mig på telefon;
+45 42 22 03 30 mellem 9 og 17 på hverdage.

Seneste kommentarer

Dr Wale är en bra man
Dr Wale är en bra man
DR WALE 100% SIKKER FOR DIG
sådan hjælper dr odion mig
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?
Sv: Er du skilt og uden børn i julen?


Copyright 2009 - 2020 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook