Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Julie Johansen | Rådgiver på delebarn.dk

Julie Johansen - Præsentation

Julie Johansen - Socialrådgiver på delebarn.dkdelebarn.dk

Julie Johansen har en professions bachelor i socialt arbejde, hvor hun fra Den sociale højskole i København er uddannet Socialrådgiver.

Julie har siden starten af 2007 arbejdet i en Socialforvaltning i Københavns Kommune, hvor hun arbejder i et akutteam, der tager hånd om børn og unge med sociale vanskeligheder.

Julies speciale, er udarbejdelse af undersøgelser efter servicelovens § 50, og reglerne omkring forældremyndighed ifølge forældreansvarsloven.

Inden uddannelsen som socialrådgiver, har Julie mange års erfaring indenfor børne-unge området, med socialt belastede unge, i relation til tidligere arbejde i Børne- og ungeforvaltningen. For Julie er det etiske aspekt, og respekten for det enkelte individ, nøgleordet til forandring. Alle mennesker kan på et tidspunkt i deres liv, opleve problemer som gør, at de har brug for professionel hjælp. Denne hjælp, i form af råd og vejledning, er nu en mulighed, for alle forældre til delebørn, gennem Rådgivningen på delebarn.dk.Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc