Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Dorte Lytje | Blogger på delebarn.dk

Dorte Lytje - Præsentation


Dorte Lytje


Dorte Lytje, mor til 2 glade børn, bor i Risskov ved Århus.

2 mennesker går fra hinanden.

Han siger: "Jeg ville ønske, at du havde sagt det noget før". 

Hun siger: "Jeg ville ønske at du havde lyttet noget før".


Kommunikation er min store passion. Jeg tror på, at vi skal italesætte 'det usagte' - "De lyserøde elefanter", som jeg kalder dem. Børn kan fornemme stemninger, og ved at afstemme deres fornemmelse med virkeligheden (= ved at sætte (børnevenlige) ord på), kan vi skabe tryghed. Svar og afklaring giver tryghed og accept!

Udfra denne filosofi (og diverse terapeutiske værktøjer) er bogen "Lille Gub -Når mor og far skal skilles", blevet skabt. Den er skrevet som en hjælp til de små børn, så de får hjælp til at forstå sitationen og til at sætte ord på det, der fylder. Mange børn er jo så små, at de faktisk ikke HAR et sprog, når mor og far bliver skilt - og så kan det være svært at hjælpe dem.

Lille Gub er skrevet som et terapeutisk redskab, du kan bruge i din kommunikation med de små skilsmisse børn.

Eva Ehler har lavet illustrationerne så livagtige, at de i sig selv, kommunikerer med barnet og formidler bogens tekst og mission til de børn, som endnu ikke har sprog. Teksten er skrevet, så den er i øjenhøjde med selv de mindste børn.

Frem til 2011 arbejdede jeg som NLP coach & terapeut, med speciale i skilsmisse. Idag arbejder jeg som professionel blogger (bl.a. om livet som skilsmisse-mor) på www.divablog.dk og med sociale medier på www.dortelytje.com. Her kan du se mere om Lille Gub - du kan også finde 'ham' på Facebook

Mange smil
Dorte LytjeCopyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc