Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Janne Førgaard - Blogger på delebarn.dk

Janne Førgaard - Præsentation

Janne Førgaard

Jeg er ekstramor til 2 piger Sarah på 13 og Simone på snart 20 år, som min mand Søren har fra 2 tidligere forhold.

Søren og jeg har kendt hinanden i 10 år - og sammen har vi to piger på 6 og 8 år. 

Jeg har valgt at kalde det ekstramor ud fra den betragtning, at jeg ser mig selv som en ekstra ressource, et add on, en ekstramor, min mands børn har til rådighed, når de er sammen med ham.

Grunden til, at jeg har skabt Ekstramor.dk er, at jeg virkelig selv kom til kort mange gange særligt i starten af forholdet.

Jeg levede en meget uforpligtende singletilværelse, da jeg mødte Søren og anede stort set intet om "familieliv". Men pludselig stod jeg med "far, mor & børn" hver anden weekend.

I den anledning kom jeg i kontakt med sider i mig selv, jeg på ingen måde anede eksisterede. Og det har ikke altid været let at håndtere.

Derfor har jeg uddannet mig - bl.a. til coach og det er nu i den egenskab, at jeg har stiftet Ekstramor.dk, hvor jeg netop tilbyder coaching og sparring til andre ekstramødre. Hvor ville mange ting, dog have været betydeligt lettere for mig, hvis jeg havde haft nogle "ligesindede" at følges med.

Min tilgang til og fokus på sammenbragte familier er på ekstramødrene og på, hvordan vi kan finde vores plads overfor børnene og overfor deres mor, som jo spiller en væsentlig rolle også i mit liv.

 Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc