Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen

Bloggen

catch 22 – hvilket betyder at uanset hvad du vælger, er det noget hø

feb 1

Skrevet af: Helle Laursen Petersen
01-02-2011 13:26  RssIcon

Renée har netop lagt et af sine mange meget skarpe og indsigtsfulde svar ind på RÅDGIVNINGEN, og jeg fik sådan en lyst til at dele et uddrag med jer alle.

Spørgsmålet Renée svarer på er fra en fyr hvis X-kæreste overvejer at flytte rigtigt langt væk med deres fælles barn... Han overvejer nu om han skal søge bopælsretten og ødelægge det gode samarbejde..

se her;

En øvelse jeg tænker, kunne hjælpe, og en øvelse jeg selv laver når jeg har noget meget stort jeg skal beslutte mig for er, at spørge min indre viskvinde til råds. Så det du kan gøre er, at spørge din indre vismand til råds, og sådan en har vi alle sammen, det er jeg sikker på.
Måden du bl.a. kan gøre det på er gennem en visualisering. Så hvis du sætter en times tid af til det en eftermiddag. Lukker din telefon, sørger for du er alene, låser døren så du ikke bliver forstyrret. Så lægger du dig på et tæppe på gulvet, lukker øjnene, trækker vejret langsomt og roligt, helt ned i maven, får kontakt med din vejrtrækning, bliver opmærksom på den. Du finder ro der hvor du er lige nu. Så begynder du (inde i dig selv) at vandre, måske gennem byen, måske ud af byen, måske langs stranden, måske ind i skoven. På et tidspunkt skiller vejen, eller du ser en sti, eller noget andet, og så går du den vej du tænker du skal. Målet er at finde et lille hus, eller en hule eller lign, hvor din vismand bor. Når du når frem, banker du på og spørger om du må komme ind og spørge ham om noget. Han inviterer dig ind og så spørger du ham hvad han synes du skal gøre i det dilemma du står i lige nu.
Den her øvelse kan du lave på 10 minutter, den kan også tage 20, el. en halv time, el mere, det bestemmer du selv – Jeg tænker, at vi ofte kender svaret på de svære spørgsmål, dybt inde i os selv, hvis vi bare tør mærke ordentlig efter.

Hvis du syntes at dette var spændende så kig forbi RÅDGIVNINGEN og læs flere af Renées dybe og indsigtsfulde svar.

Kærligst Helle


Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tilbyder rådgivning telefonisk, online og møde i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør.

  • Samværs ordninger
  • Bopælsspørgsmål
  • Skilsmisse
  • Hjælp til kontakt til Familieretsshuset.

 Ring til mig på telefon;
+45 42 22 03 30 mellem 9 og 17 på hverdage.

Seneste kommentarer

love
Thanks for stopping the divorce
Sv: Hatten af for mine børns bonusfar
Sv: "Hjælp mig, mine børn vil ikke se mig"
Sv: "Hjælp mig, mine børn vil ikke se mig"
Sv: Børnekonferencen 2015 i Horsens


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc