Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Bloggen

Bloggen

At være nysgerrig på kærligheden, selvom den ikke er helt synlig

maj 15

Skrevet af: Anna Prip
15-05-2014 15:10  RssIcon

"Vi har besluttet os for at blive sammen og var aldrig kommet til den beslutning, hvis ikke vi havde haft samtale hos dig" mor til 3 børn. Nogle beslutninger kræver mere mod end andre - sikke en FANTASTISK mail at modtage i dag på international familiedag :-)

I dag fejrer jeg en familie, som har valgt at blive sammen og undlade at blive skilt. Det er egentlig ret enkelt. Forældrene henvendte sig for at få en samtale med mig om, hvordan de bedst og mest skånsomt kunne få fortalt børnene, at de havde besluttet sig for at blive skilt. De lød umiddelbart fuldstændig afklarede og gjorde det tydeligt for mig, at de var kommet for at få rådgivning i forhold til børnene og ikke i forhold til deres indbyrdes forhold. Forholdet var afsluttet og havde sådan set været slut det sidste halve års tid. Faderen havde allerede indledt et nyt forhold og moderen havde fundet et nyt sted at bo. Det eneste de manglede var at få det fortalt til børnene og så kunne de flytte hvert til sit. Alligevel var der noget i den måde, som de kiggede på hinanden og måden de talte med hinanden på, der fik mig til alligevel at undersøge, hvilken kærlighed de havde haft til hinanden, siden de havde fået 3 børn sammen.

Det kræver mod at turde kigge forbi smerten, når man i lang tid har mistet håbet og tænkt, at den eneste vej er en skilsmisse. At turde kigge på sin partner og fortælle om sine inderste ønsker – uanset om de kan blive indfriet eller ej. Når begge åbner op og tillader sårbarheden at få en stemme. Det er virkelig smukt og dybt forvandlende at være vidne til, når det sker.

Da samtalen var slut, var intet besluttet. De skulle hjem og mærke efter hver især, hvad der ville give mest mening. Det kunne sådan set gå begge veje. I dag fik jeg en mail fra dem om, at de havde besluttet sig for at blive sammen og arbejde på at få tingene til at fungere i stedet. Det er da vel nok livsbekræftende og virkelig mit arbejde værd!


Med ønsket om det bedste for dig og dine nærmeste


Kærlig hilsen


Anna Prip


Dit navn:
Titel:
Kommentar:
Sikkerhedskode
CAPTCHA image
For at undgå spam, skal du indtaste sikkerhedskoden i boksen nedenfor.
Tilføj kommentar   Annuller 

Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen

Tilbyder rådgivning telefonisk, online og møde i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør.

  • Samværs ordninger
  • Bopælsspørgsmål
  • Skilsmisse
  • Hjælp til kontakt til Familieretsshuset.

 Ring til mig på telefon;
+45 42 22 03 30 mellem 9 og 17 på hverdage.

Seneste kommentarer

Sv: Hatten af for mine børns bonusfar
Sv: "Hjælp mig, mine børn vil ikke se mig"
Sv: "Hjælp mig, mine børn vil ikke se mig"
Sv: Børnekonferencen 2015 i Horsens
Sv: NYT I FORÆLDREANSVARSLOVEN & SAMVÆR I FORM AF DELEORDNING


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook