Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Det med småtDet med småt

delebarn.dk udbydes af delebarn.dk ApS, CVR. nr. 32 47 89 56.

delebarn.dk ApS ejes ligeligt af:
Renée Toft Simonsen, Jesper Krejberg Petersen og Helle Laursen Petersen

 

Adresse:
delebarn.dk ApS, Gyvelbakken 1, 4400 Kalundborg

 


Delebarn.dk er en portal for delebarnsforældre, bonusforældre og alle der har interesse i samarbejdet omkring delebørn.
Formålet er at stille et univers til rådighed hvor man kan planlægge, informere og hjælpe hinanden til at opnå fælles forståelse og ikke mindst gladere børn.
Konceptet bag delebarn.dk bygger også på en rådgivningsportal hvor brugerne kan stille spørgsmål til vores psykolog Renée Toft Simonsen, vores advokat Elisabeth Jensen og vores socialrådgiver Julie Johansen.
Ansvarsfraskrivelse
delebarn.dk stilles til rådighed i sin til enhver tid eksisterende form som den er og forefindes. Delebarn.dk ApS har i intet tilfælde ansvar for rigtigheden og anvendeligheden af de på portalen tilgængeliggjorte informationer, uanset art. En hvilken som helst anvendelse af portalen, herunder downloading, tilegnelse og udnyttelse af informationer, som er tilgængeliggjort på delebarn.dk, sker på brugerens eget ansvar og for egen risiko. Delebarn.dk ApS kan således i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for brugerens anvendelse af portalen.

delebarn.dk ApS vil i overensstemmelse med gældende lovgivning slette ulovligt indhold på delebarn.dk. delebarn.dk ApS påtager sig intet ansvar over for nogen i den forbindelse. Delebarn.dk ApS forbeholder sig ret til at ændre, modificere, erstatte eller slette dele af indholdet på delebarn.dk og kan begrænse eller afbryde adgangen til delebarn.dk til enhver tid, uden at dette kan medføre nogen form for ansvar for delebarn.dk ApS eller tilbagebetaling af evt. VIP medlemskaber eller andre ydelser.

Links til andre web-sites er kun medtaget som hjælp til brugerne. Ved linking til tredjemands sider har delebarn.dk ApS intet ansvar for indholdet af sådanne sider.
Sikkerhed og Persondatapolitik
Delebarn.dk ønsker at understrege, at der ses med største alvor på spørgsmålet om beskyttelse af personer i forbindelse med behandling af personoplysninger i det digitale samfund. Det er vores praksis for informationsindsamling fra delebarn.dk.

Delebarn.dk overholder god databehandlingsskik i henhold til Lov om behandling af personoplysninger også kaldt personoplysningsloven.

Immaterielle rettigheder
Med mindre andet udtrykkeligt er anført, må brugeren påregne, at delebarn.dk og de herpå tilgængeliggjorte informationer af enhver art nyder immaterialretlig beskyttelse, hvorfor anvendelse heraf alene må foretages inden for rammerne af gældende lov.

Når brugeren skriver indlæg, uploader materiale eller på anden måde lægger indhold ind på delebarn.dk's offentlige univers, så giver brugeren delebarn.dk ApS en tidsubegrænset og non-eksklusiv ret til at bruge indholdet på alle medier.

Samtlige immaterielle rettigheder, herunder ophavsret og varemærker, til delebarn.dk tilhører delebarn.dk ApS. Tekst, varemærker og logoer, der vises på delebarn.dk, må ikke anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra delebarn.dk ApS.Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc