Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Deleordninger » Samvær i julen.
Skrevet af Beskeder
Henov

Indlæg : 6
Skrevet : 11-12-2015 18:23:36  
Hej med jer.
Er ny i dette forum.
Har et spørgsmål, der brænder voldsomt på. Hvor lang tid i forvejen, skal det aftales, HVEM af forældrene, at børnene skal være hos i julen?? DET vil jeg MEGET gerne høre svar på. Henvendte mig 3 uger før jul. Moderen siger at det MINDST skal aftales et halvt år i forvejen. HVEM er rigtig og/eller forkert på den.
Forhistorien er lidt lang og omfattende. MEN siden moderen og jeg, gik fra hinanden for 10 år siden, har jeg IKKE EEN ENESTE GANG, holdt jul med ungerne d. 24/12.
Da hun fik at vide, at der nu lå en sag i Statsamtet, var hun nærmest ligeglad.

Tilføjelse. :Og kun for at gøre farcen værrere, har moderen udtalt, at det tidligst kan komme på tale, at jeg kan få dem i 2017.
AnjaCS

Indlæg : 95
Skrevet : 13-12-2015 22:38:44  
I hvert fald flere måneder før, jo større risiko for uenighed, desto tidligere bør I afgøre det. 
Min søns far og jeg aftalte det i torsdags, men vi har også et rimelig ukompliceret samarbejde og julen er næsten ens hvert år. 

Jeg ved ikke hvordan jeres ordning er, men hvis du jævnligt har børnene på overnatning, ville det umiddelbart lyde logisk at I skiftedes til at have dem i julen. 

Jeg synes det lyder rigtig fornuftigt med rådgivning i statsforvaltningen :-) 
Henov

Indlæg : 6
Skrevet : 14-12-2015 19:19:15  
Tak for dit svar. Er godt klar over, at jeg måske var/er lidt sent ude mht julen. Men når jeg har spurgt de 3 store på 19, 17 0g 15 og de hver især siger, at de da gerne, vil holde jul hos mig, skruede jeg jo nok forventningerne lidt op.
Det der fik mig til, at fare i flint var, at moderen sagde, at hun havde et traume og SKULLE have ungerne omkring sig til jul. Og kunne hun selv bestemme, fik jeg dem tidligst i 2017. DERFOR er Statsamtet blevet indblandet.
Peter1

Indlæg : 246
Skrevet : 14-12-2015 19:23:25  
Hej Henov,
jeg synes også, det var på tide, at du fik kontakt til Statsforvaltningen, og håber - for dig - at de svarer inden jul, 
har de lovet dig det?

Hav en god aften, og en rigtig god og glædelig jul til dig og dine 4 børn samlet!

Mvh. 
Peter1
Henov

Indlæg : 6
Skrevet : 14-12-2015 21:25:00  
Hej Peter1.
Tak for moralsk støtte. Jeg har desværre IKKE, hørt noget fra Statsforvaltningen endnu. Har indset at der nok intet sker, på den her side af jul. Men jeg er klar til kamp, lige fra 1. Januar 2016. Så håber jeg virkelig, at moderen én gang for alle, bliver sat på plads og retter ind til højre.
Henov

Indlæg : 6
Skrevet : 14-12-2015 22:09:21  
Hej Anja CS.
Der har desværre IKKE, været nogen ordning omkring jul.
Efter bruddet med moderen, indgik jeg i et forhold (5 år), hvor hende der også blev min kone, desværre ikke magtede mine børn også. Det gjorde meget ondt. Jeg var på det tidspunkt, ude i et stigende alkoholmisbrug og evnede derfor ikke, at kræve min ret til, at gøre noget ved situationen.
De sidste 4 år, har jeg levet alene, ædru og kæmpet mig tilbage til livet. Det har dog ikke betydet, at moderen har villet give julen og ungerne fra sig.

Efter 16 års alkoholmisbrug, har jeg de sidste 4 år forsøgt, at tage revanche for det manglende sam-og nærvær, som jeg har budt min børn.
På DEN konto, er jeg ikke i mål endnu og kommer det sikkert heller aldrig, men synes selv, at jeg er kommet rigtig langt.
Henov

Indlæg : 6
Skrevet : 16-12-2015 18:30:24  
hej igen.
For lige at runde den her af, så vandt moderen sagen. MEN, det var kun en halv sejr, mener jeg. For Statsforvaltningen begrunder afslaget med, at der ikke har været nok tid til, at undersøge sagen til bunds og dermed, nå og træffe en afgørelse inden jul. Det er fair nok og derfor, ser jeg det heller ikke, som et helt nederlag.
Tak for de input´s der er kommet.
Henov.
Henov

Indlæg : 6
Skrevet : 15-08-2016 21:26:06  
Hej igen.
Jeg næsten skummer af raseri og frustration.
Efter afslag til jul 2015, blev et møde istandsat til 2/2-16. Moderen kom ikke, men undskyldte sig langt væk og fremkom samtidig med ønsket om, hvordan HUN ville have det. Og hun fik medhold i Statsforvaltningen.
Jeg klagede over denne afgørelse til ankestyrelsen. De gav OGSÅ moderen medhold.
Min retsfølelse ser jeg VOLDSOMT krænket. Er ikke gennem hele denne sag, tilgodeset med EET ENESTE komma.
« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på Facebook



Copyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook