Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bonusbørn og - forældre » Mine bonusbørns mor drikker
Skrevet af Beskeder
Sanna Marie

Indlæg : 1
Skrevet : 10-08-2015 08:39:07  
Mine bonusbørn er 15 og 17 år.
Jeg har været sammen med deres far i ca 3 år. 
Efter ca 2 år, har min mand fået trumfet igennem at de kommer hos os fredag-søndag hver 14 dag. Før det kom de kun ca 4 timer én gang om ugen. 
Vi har hele tiden vidst at deres mor har et overforbrug af alkohol. Det har både hun og min mand haft hele børnenes opvækst. 
Mor og far har altid haft fast job, sørget for at børnene (på den måde misbrugere nu engang formår), de har aldrig manglet materielle ting, ferierejser, venner mm.
Min mand har været i behandling for sit misbrug, og har intet drukket i 3 år. 
Vi har så hørt fra nær og fjern, at børnenes mors drikkeri er tiltaget efter de blev skilt. 
Vi høre at børnene mere og mere opholder sig hos deres kærester og deres forældre, vi hører fra fam.medlem hvordan deres mor ligger og ringer til dem, meget beruset fordi moren ikke kan finde nøglen så hun kan komme ind, hører hvordan hun ringer til deres kærester og brokker sig over de har smidt nøglen væk. Vi høre fra kæreste-forældre at deres søn nogen gange har måttet hjælpe moren i seng. 
Børnene dækker over deres mor, og hver gang min mand har spurgt om hvordan det går der hjemme, siger de at ALT er godt. 
Jeg har bedt min mand om at tage affære. Jeg syntes ikke det var okay at de var mere hos deres kærester familier, frem for hos os. 
Det har især påvirket den ældstes skolegang, fordi hun ikke får lavet lektier og læst.
Så blev det heldigvis ændret til at de er her hver 2 weeken, trods alt. 
Vi har så for nylig igen hørt om pinlige episoder fra morens side, i meget påvirket tilstand. 
Min mand tog kontakt til det misbrugcenter, som også har familie rådgivning. Så han kunne få hjælp til hvordan han skulle gribe det an. 
De opfordrede ham til at snakke med børnene, og gøre dem klar at han er bekymret, og syntes deres mor har brug for hjælp. 
De brød begge i gråd, og ja de havde intet sagt fordi de var bange for at deres far ville blive meget vred, ville kræve forældremyndigheden osv. Det er dog på ingen måde det han har til hensigt. 
Første gang han konfrontere hende blev hun stik tosset, bad ham blande sig uden om, skride osv.
Næste forsøg gik noget bedre, og hun fortalte at hun jo nok alligevel har et overforbrug af alkohol. Men at hendes læge ikke mente at hendes alkohol vaner ikke var så slemme. 
Men min mand og hans X blev enige om, at hun i det mindste ikke skal drikke sig "i hegnet" når børnene var sammen med hende. Hun skulle nok også have noget hjælp. 
Vi får så at hører at hun allerede samme aften havde drukket MEGET, for der kom farmor, farfar og mormor hos dem, inden de alle skulle i sommerhus i en uge. 
Vi er naturligvis stadig bekymret for børnenes trivsel, skolegang mm. 
Hvad kan vi dog gøre for at X kone kan se det er uansvarligt, pinligt, ikke i orden at hun drikker så hun sætter børnene i forlegenhed, og så de vælger kærester, kæresters familier og konstant har mobil kontakt til hende,  fordi de er bekymret. 
De ønsker at blive hos deres mor, i det hus de altid har boet i. Der har de jo så også fri lejlighed til at være så meget hos deres kærester som de ønsker. 
Puuha, det blev langt - svært at fatte sig i korthed. 
Jeg er så bekymret for de to store børn, at jeg næsten har lyst til at melde det til myndighederne, men hvordan mon de griber det an?
Hvad er rigtig, hvad er forkert, hvad bør vi gøre/gribe det an?

« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook