Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bonusbørn og - forældre » Tror min bonusdatter mistrives - hvad kan jeg gøre??
Skrevet af Beskeder
fillilul

Indlæg : 1
Skrevet : 22-09-2013 13:32:19  

Min bonusdatter er 11 år gammel.
Hende forældre har været gået fra hinanden siden hun var 1 år gammel.
I 8 år var hun det eneste barnebarn i familien.
Hun er blevet meget forkælet/fået få grænser.
Forældrene har ikke haft lange parforhold, da hun bevidst har saboteret forholdene.
Hun vil ikke dele sine forældre med nogen.
Hun vil have, at de skal være sammen. Holde ferier og højtider sammen. Intet må ændre sig.

Nu har hendes liv de seneste år ændret sig:

Hendes far mødte mig for 3 år siden og jeg holdte ud og i dag har vi en 5 mdr. skøn datter sammen. Vi er flyttet sammen og er blevet gift. Og min bonusdatteren kan slet ikke kapere det. Hun virker til at være en hård pige udadtil. Noget som jeg ikke kan lide. Det virker slet ikke sundt.

Når jeg er alene med hende, er der ingenting. Vi hygger og hun viser min datter opmærksomhed. Lige så snart min mand er der, er der problemer. Hun skaber sig, bliver umulig, kalder på ham konstant, hænger på ham. Han må på ingen måde vise vores datter opmærksomhed.

Det er utroligt hårdt for os alle sammen og det kommer til at ødelægge os på sigt.

Igår var hele min svigerfamilien samlet og naturligvis viser de vores fælles datter opmærksomhed, men samtidigt tager de også hensyn til min bonusdatter. De ved alle, at det er svært for hende. Men min bonusdatter magter det ikke og jeg finder hende i vores soveværelse, hvor jeg synes, at hun ser trist ud.

Jeg spørger om hun er ked af det og hun nikker og begynder at græde.  Jeg spørger om det er pga. vores fælles datter og det var det. Hun fortalte mig mange ting:

-       At hun bliver vred når hendes far giver vores datter opmærksomhed. Hun bliver ikke ked af det, men vred. Og hun tøvede med at det, men fortalte, at hun har lyst til at gøre vores datter fortræd/få hende til at forsvinde.

-       At hun ville ønske, at vi aldrig var kommet ind i hendes liv. Hun kan godt lide os, men vi skal ikke have del i hendes far.

-       At hun ville have, at alt var som før.

-       At hun ikke vil dele forældre med nogen. De må ikke have kærester. (Hendes mor har ikke haft en kæreste i længere tid pga. hende)

-       At hun vil holde ferier og højtider alene med sine forældre.

-       At det er unfair, at vores datter er så meget sammen med hendes far. Hun er kun hos os hver anden weekend. Der er 75 min. kørsel imellem hendes mor og os, så hun kan desværre ikke bare kikke forbi. Det er moren som er flyttet længere væk. Vi er nu flyttet tættere på hende, så min mand har fået 1 time til arbejde nu i stedet for kun 10 min. Men det er stadig ikke i drop by afstand.

-       At hun er ked af det mange gange om ugen pga. det.

Jeg håber, at der er nogen derude som kan nikke genkendende til min situation eller som har de vise sten og hjælpe mig videre. Jeg kan ikke holde til sabotagen mere. Jeg har utroligt ondt af min bonusdatter og af min mand, som er konstant under pres med at dele sin kærlighed lige. I min verden mistrives min bonusdatter (det gør vi alle) og jeg er bange for at det kun bliver værre. At hun kun bliver mere og mere ødelagt. Familien siger det modsatte. At det nok skal komme – at det tager tid. 3 år synes jeg tid nok – nu skal der ske noget.

Nogle gode råd?

                      

hf

Indlæg : 45
Skrevet : 22-09-2013 19:43:36  
Det lyder rigtig hårdt. Jeg tænker at pigen skal have nogle snakke med en professionel, så hun kan lære at håndtere sin vrede og sorg. Mon hendes mor vil være med til det. Kan anbefale at I henvender Jer til gratis kommunal familierådgivning. Her kan man som familie får hjælp. Måske du og din mand kunne få nogle gode råd til at hjælpe datteren.
huttelihut

Indlæg : 2
Skrevet : 07-11-2013 09:35:35  
Jeg har selv 3 bonus børn, og to egne.

Jeg tror din bonus datter har det utroligt hårdt. For mig at se syntes jeg at hendes far og hende skal lave nogle ting selv sammen i de weekender hun er der. Eller dig og babyen kan tage et andet sted hen en af dagene.

Måske kan du og babyen trække jer lidt i baggrunden, og lade far og datter få nogle faste hygge ting de skal sammen når de ses. Som at spille kort, og læse sammen, eller køre en tur sammen. Det er vigtigt at pigen føler hun stadig er den vigtigste i verden.

Så kan babyen jo være første prioritet de andre 11 dage. Det tror jeg godt I kan unde hende :-)

Hvis hun mærker hun er vigtigst og mest forkælet, vil hun give plads til dig og babyen, og problemet er løst efter min mening.

Hun skal ses og høres have kærlighed og opmærksomhed :-)
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook