Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bonusbørn og - forældre » komfirmation
Skrevet af Beskeder
Mormedglæde

Indlæg : 1
Skrevet : 05-01-2019 23:06:40  
jeg lever med delebørn på snart 9år og nu er vi nået konfirmation alderen. jeg er i en sammenbragt familie af 2x2 børn fra hver af os i en familie. vore ældste er nu begge 15 år og skal konfirmeres. Faktisk samme dag i samme kirke med 4 timers mellemrum.
Mit skønne bonusbarn vil ikke have sin mor med til festen, hun er uvenner med hele hendes familie som gerne vil komme hvis hun ikke gør, og derfor har han forslået at de kan være sammen indtil hans bror (min biologiske søn) skal komfirmeres kl 14. for deraf at kunne deltage i en samlet fest hos os uden hende.
Min bonussøns mor fortæller at hun vil gøre alt for at han ikke bliver konfirmeret hvis hun ikke kommer med til festen. (de har fælle forældremyndighed)
Faktisk ønsker jeg hende til månen da hun går ind på mit territorium og skal deltage i mine private gemakker. Også har hun igennem årene ikke passet godt på sine børn, så det har skabt et negativt forhold børnenes forældre imellem.
jeg kan jo godt se at hun gerne vil være en del af hendes søns liv ved at deltage. jeg er en planlægger og her styr på hele festen pt. skal jeg inddrage hende eller lade være. jeg er i tvivl.
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook