Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Samarbejdet » Sætningen "at være flexibel" mod "at være samarbejdsvillig"
Skrevet af Beskeder
Peter1

Indlæg : 246
Skrevet : 20-06-2017 13:42:47  
Hej med jer,
min ex. har skrevet til mig, at hvad jeg mener med, at vise samarbejde omkring vores fælles barn, hvor hun selv har skrevet til mig noget om at være flexibel omkring vores fælles barn,
jeg har skrevet til hende, at jeg ikke kan se forskel på de to begreber,
kunne godt tænke mig jeres besyv med her med jeres mening og opfattelse af det,
mange tak og hav både den gode dag og sommerferie, hvis vi da her i DK får noget særligt sommerferievejr,
Mvh.

Når der har været 15 "kig", vil jeg komme med en udtalelse! - nu i dag d. 2.7.17 har jeg opnået mine "magiske kig", og kommer så med følgende udtalelse:
Måske får jeg kun eller mest hug for dette, men hvad søren, livet har givet mig en "bred" ryg,
efter længere tids "kiggeri" på de forskellige indlæg fra forskellige personer, der har været, og er kommet til følgende udtalelse:
jeg synes ikke, vi er gode til at hjælpe hinanden, mig selv medregnet (men ikke for at "hælde vand ud af ørene", men jeg har også gennem samme længere tid besluttet ikke at svare på et indlæg, som beder om hjælp, for netop at "se", om der kommer hjælp til vedkommende, hvad så efter min mening ikke er sket) jeg kunne godt komme med et forslag til de forskellige indlæg, men har som angivet bestemt mig for at vente af nævnte årsag, og hvad jeg fortsat vil - efter at jeg har givet ovennævnte udtalelse, men måske kommer der også - forhåbentligt! smilely 1, 2, 3, og 4, hvis man kunne give sådanne nogle på hjemmesiden,
men jeg er da godt klar over, at der kan være forskellige grunde til, at der ikke af en eller grund, og som jeg ikke vil blande mig i, at der ikke bliver svaret, for jeg er godt klar over, at man ikke er forpligtet til at svare, men et menneske har trods alt sendt et indlæg ind og bedt om en hjælp.
Hav en god dag og forhåbentligt god og rar sommer.
Jeg vil dog meget gerne angive, at ved nogle indlæg bliver der svaret, andre ikke, og jeg skriver kun for mig selv og egen mening.
NU, men hvor jeg ikke har offentliggjort det før NU HER, vil jeg kommentere det 30. indlæg/"kig" med, at da jeg ikke har fået svar/hjælp - som forventet af mig, for hvorfor ellers skriver jeg som andre herind!?! - fra forummet, så gad vide, hvornår jeg skal skrive noget igen, måske ved "kig" nr. 40, who knows, men jeg er som før skrevet godt klar over de evt. "hug", jeg evt. kan risikere at få for det her NU, but that´s life!
Nu i dag 7.8.17 har der været 40 "kig" på mit indlæg - uden at nogen i forummet har kommenteret/gidet det/eller noget andet - så jeg tænker: hvorfor dette manglende tiltag fra jer, da det jo ikke er det, jeg har brug for ved min henvendelse til forummet.
God onsdag morgen d. 23.8.17. nu er der her til morgen nået "kig" nr. 50 - uden en kommentar om råd til mig, så jeg er efterhånden - og har nok alligevel gjort det et pænt stykke tid forinden i dag - begyndt at vurdere, hvorfor mine indlæg alligevel læst!?! - men kun det, ingen svar givet, da er det ikke, derfor forummet er der for, og man læser vel for at ville hjælpe eller hvorfor læses mine indlæg egentlig!?!
Skulle jeg nå "kig nr. 60, - uden svar - ved jeg ikke til den tid, hvad jeg skal gøre, men finder nok på noget, så hav en rigtig god onsdag i dag.
Jeg har så her til morgen fået 61 "kig", så jeg har tænkt mig at skrive det hårde i, hvad skal jeg egentligt bruge jeres "kig" til!?! jeg er selvfølgelig udmærket godt klar, at man hverken kan/skal tvinge folk "kiggere" til at svare på mine indlæg her, men hvorfor sørensens kigger I ellers for/er det da ikke meningen, at vi alle brugere i forummet her skal og vil hjælpe hinanden!?! - og jeg "gider" ikke at få en besked fra en af jer om, at jeg bare skal melde mig ud - for det er jo ikke løsningen alligevel, vel!?! - for nu er jeg her i forummet og kunne stadigvæk godt tænke mig svar, er det for meget forlangt, I "kiggere"!?! hav den gode dag/weekend.
Her for et par dage siden fik jeg så "kig" nr. 80 fra alle jer, der kigger her i forummet, MEN ALTSÅ IKKE AF EN ELLER ANDEN GRUND IKKE SVARER MIG!!!!!!!!, og hvad skal jeg så med dette "kig"!?! Faktisk kan og vil ikke bruge det - især KAN - altså bruge et manglende svar og som jeg ønsker mig inderligt, for hvorfor tror I brugere, at jeg er her i forummet med mine indlæg/mit indlæg!?! IKKE vel kun for at få "kig" uden svar fra jer, og som jeg havde håbet og regnede med for at bruge det til noget.!?!
Jeg er stadig opmærksom på at kunne få "hug" for denne her opdatering.


IKKE - fordi jeg "Råber" af jer - MEN HVORDAN KAN DET DA FOR ......  VÆRE  SÅDAN, AT GODT NOK LÆSER I MINE/MIT INDLÆG HER - MEN OM I SVARER!?! - nej nej - OG JEG KUNNEGOD TÆNKE MIG AT VIDE HVORFOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - FOR DER ER ET SVAR FRA JER PÅ DETTE SPØRGSML.
HVAD SKAL JEG SÅ FOR "FREMTIDEN" HER INDE I FORUMET - NÅR VI - SKREVET FØR AF MIG - BESTEMT IKKE ER GODE TIL AT SVARE PÅ VI ANDRES OG DERMED OGSÅ JERES PROBLEMSSTILLINGER - PROBLEMEN STILLINGER, DER BETYDER MEGET  - MEGET - FOR SKRIVEREN AT FÅ SVAR FRA JER MED EN ANDEN ERFARING, SKAL JEG FORSÆTTE HERINDE I FORUMMET!?!

Nu har der her til mit opslag her været flere kig fra jer, men så UNDRER jeg over, at der IKKE bliver svaret af jer kiggere!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.2017


Mvh.
Peter1
StevenP

Indlæg : 2
Skrevet : 20-08-2018 12:16:56  
Hej Peter,

Jeg ville helt klare finde nogen andre at snakke med. 

Selv har jeg været rigtig glad for https://kriseramtfar.dk/

Mvh Steven
Peter1

Indlæg : 246
Skrevet : 20-08-2018 12:31:21  
Hej Steven og mange mange tak for dit svar, det er godt nok lang tid siden, at jeg rent faktisk havde glemt ALT om det, men jeg mener at "læse" ud af dit svar til mig, at du mener, at denne hjemmeside IKKE er noget for mig i kraft af det, der bliver udeladt overfor mig, er det korrekt!?!
Endnu mange og uventet tak for DIN tid til mig, Steven.
Hav den gode dag og resten af sommeren, som forhåbentlig bliver lidt bedre.
Mvh. Peter
Peter1
« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook