Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Samarbejdet » Smidt ud af huset – er det værd at opretholde kontakt med min eks?
Skrevet af Beskeder
Ann83

Indlæg : 6
Skrevet : 16-05-2017 09:40:12  

Hej alle

Da min mand fortalte mig for 1,5 år siden, at han ville skilles, startede lidt af en rutsjetur, som til en hvis grad stadig er i gang den dag i dag.

Han havde fundet en ny, og pludselig ville han skilles, og det kunne bestemt ikke gå for langsomt. Han smed mig ud af huset, som var hans inden, for få uger, og der stod jeg uden bolig og tag over hovedet. Jeg var rimelig desperat efter at finde en bolig, og jeg skrev på Facebook, snakkede med venner og bekendte, søgte på boligadvokat Odense og alle mulige andre relaterede ting på Google for at finde et eller andet – hvad som helst – at bo i. I det jeg ikke havde noget sted at bo, sagde han, at vores datter skulle bo hos os, hvilket til en hvis grad så også gav mening. Dette gjorde til gengæld samtidigt, at jeg var endnu mere desperat efter at finde en bolig.

For to uger siden tog han pludselig kontakt til mig igen. Han havde slået op med hans nye kæreste – nu eks – og ville undskylde for hans opførelse dengang. Vores datter har siden da boet på skift, men uden at min eks og jeg har haft mundtlig kontakt.

Jeg kan ikke finde ud af, om det er det værd at tilgive ham. Han er jo faren til mit barn, og jeg ønsker ikke, at vores datter skal have forældre, der er så splittede, at de ikke engang kan udveksle ord sammen. Samtidigt kan jeg ikke umiddelbart glemme, hvad han udsatte mig for dengang.

Jeg har brug for nogle råd til, hvad jeg bør gøre – er der nogle, der selv har stået i en lignende situation?

Mvh. Ann 😊

« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook