Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Livet i de danske bonusfamilier


 

Lea Mommer Hjorth - Livet i de danske bonusfamilier

LEA har har fået de deltagere hun skulle bruge i projektet, delebarn.dk følger spændt med i projektet...

”Livet i de danske bonusfamilier”

Projektet:
Litteratur om livet i de danske bonusfamilier er en mangelvare på de danske boghandleres hylder. Jeg har selv med stor interesse læst mange af de bøger, som findes på markedet, men uden at jeg har fået indsigt i de emner, som præger hverdagen.

Jeg lever selv i en bonusfamilie med dine, mine og vores barn, og her er det helt andre ting, der er på tapetet, end søde ex-koner der inviterer på middag, og harmoniske børn som elsker deres bonussøskende overalt på jorden. Med denne bog, vil jeg belyse livet i de danske bonusfamilier fra mange forskellige vinkler og blandt andet komme ind på de mindre sjove aspekter af disse mere og mere moderne forhold. Altså en bog med bredde, som belyser livet i de danske bonusfamilier fra mange forskellige vinkler.

Lidt om mig:
Mit navn er Lea, og jeg nærmer mig med hastige skridt de 30. Jeg er uddannet lærer og arbejder til daglig i den danske folkeskole, hvor jeg er lærer i en 8. klasse. Herhjemme er jeg gift med Jesper på 3. år og tilsammen har vi 5 børn. Jesper har 2, jeg har 2 og så er vi fælles om Emil på 1 år.

I vores bonusfamilie har vi været igennem stort set alt lige fra retssager, statsforvaltning og politianmeldelser til hjemlige konflikter omkring bordmanérer, tv tid og hvem må sige mor/far til hvem.

Det giver sig selv, at min baggrund for at skrive denne bog har baggrund i min egen hverdag, og de erfaringer vi har gjort os gennem de 3½ år, vi har dannet sammenbragt familie.

Jeg søger:
Jeg søger 10-15 bonusfamilier (det endelige antal familier på tryk bliver nok ca. 8-9 familier), som har lyst til at være en del af mit projekt om bonusfamilier. I skal gennem de næste 2 år følges igennem tykt og tyndt i jeres bonusfamilieliv. Alle mine erfaringer og oplysninger gennem de 2 år, skal udkomme i en bog, som gerne skulle blive en varm ledsager til de mange bonusfamilier, som det danske samfund i dag rummer.

Bogen skal indeholde betragtninger og oplevelser fra alle familiernes medlemmer, både far, mor og børn. Familierne har mulighed for at medvirke anonymt, men det er vigtigt, at I er afklaret med, at jeg søger ærlige historier, hvor I ikke er bange for at løfte låget for, hvordan virkeligheden er i en dansk bonusfamilie.

Har dette fanget jeres interesse, så send mig en mail med følgende oplysninger:

- Navn og kontaktoplysninger
- Jeres familiesammensætning (antal af børn, dine, mine vores)
- Alder på jeres forhold
- Samværsordning
- Jeres eventuelle begrænsninger i forhold til dette projekt

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Med venlig hilsen
Lea Mommer Hjorth

LEA har har fået de deltagere hun skulle bruge i projektet, delebarn.dk følger spændt med i projektet...Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc