Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Anmeldelse af Egeskov Slot - delebarn.dk

Anmeldelse af Egeskov Slot

Vi har tilbragt en dejlig dag på Egeskov Slot. Også vejret var vi heldige med :)

Min kone og jeg var sammen med vores datter på 12 år. Vi prøvede det hele, ja - alt hvad vi kunne komme til bl.a. at klatre i træer, labyrint, køre i hestevogn, køre Segways, gå på opdagelse i slottet og meget mere. Alle ting blev godt modtaget hos både børn og voksne. Super sjovt og godt sted med masser plads og højt til loftet. Så er det lidt nemmere at holde sig i ro, til de mange spændende (især for far og drengene) udstillinger.

En enkelt ting vi blev overrasket over, var de mange ting vi skulle betale for efter vi havde betalt indgangs-billetten….  Gravkøer i sandkassen, hestevogn og Segways, Vi havde dog en super god dag, både voksne og børn. Vi anbefaler at man køber billetten over nettet, på forhånd, så kan man springe køen over og gå direkte ind efter at have skannet billetten på mobilen.

Dejligt sted, spændene haver, gode museer, god plads til børn og rigtigt gode legepladser. Man kan sagtens få en hel dag til at gå på Egeskov slot, vi var især vilde med den faldsikring som er lavet på legepladserne, der er det næsten ikke muligt at komme til skade.

Egeskov er en del af Danmarks historie, blot i nutidige klæder. Man har i sandhed formået at gøre det store område interessant for mangfoldigheden med alt fra vandring imellem trætoppene, til segways og motor-nørderi i mange afstamninger. Desuden kan man også komme inden for murene i det smukke Egeskov. Besøget værd og en dejlig weekend aktivitet. OG så er Fyn jo som bekendt FIN :)


Share On Facebook


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc