Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 En dag i Djurs Sommerland - delebarn.dk

Anmeldelse af Djurs Sommerland


En dejlig søndag først i juli 2013 tog hele storfamilien delebarn.dk (ialt 10 personer i alderen 10 til 49 år) glade og forventningsfulde af sted mod Djurs Sommerland.

Vi fandt hurtigt en fin P-plads (uden ekstra betaling) og var efter en kort kø udstyret med en fin trækvogn til alt vores medbragte mad, drikke, badetøj, håndklæder og andet  ‘‘habengut“. Børnene havde hele vejen i bilen snakket om Piraten og Juvelen – så det var de første forlystelser vi jagtede. Parken er let at finde rundt i og overalt står der søde medarbejdere i letgenkendelige grønne trøjer, alle parat til at hjælpe dig
J

Vi var så heldige at selv det mindste barn lige præcise kunne nå de påkrævede 140 cm og så var det ellers ind i køen, som i betragtning af det mere end helt fantastiske solskinsvejr, var hurtigt overstået og vi blev sendt af sted på dagen første tur i Piraten.
 
Efter at have prøvet Juvelen, Piraten og Skatteøen blev det tid til voksenhygge under et svalende træ J Solen skinnede højt fra himlen og vi kunne slet ikke holde børnenes tempo. Heldigvis er parken sådan indrettet at det er nemt og overskueligt at finde rund – Så efter en is og lidt at drikke forsvandt børnene i alle retninger – De 2 mindste piger ville i Vandlandet, også det var bestemt en succes. Efter en „morfar“ i skyggen og den medbragte frokost begyndte vi at overveje hvordan vi skulle finde „alle vores børn“.... Heldigvis var de blevet issultne på nærmest samme tid og familien var igen samlet og vi tog lige en tur rundt i parken i samlet flok !

Dagen var fuldtendt og vi var alle glade og helt enige om at det bestemt ikke var sidste gang vi besøger Djurs Sommerland – Det skulle I også tage at gøre, et dejligt familiested med fornuftige priser og MASSER af sjov til alle.

 

Fakta;

Størrelse

Djurs Sommerland er Skandinaviens største sommerland og kåret som Nordens bedste sommerland i 2011.

Parken er Danmarks femtestørste turistattraktion, den næststørste uden for København og den største i Region Midtjylland.

I 2012 besøgte 623.000 gæster parken. Det er den anden bedste sæson nogensinde. Besøgsrekorden er fra 2011, hvor 662.000 gæster besøgte parken.

Areal svarende til 70 fodboldbaner med forlystelser, kæmpe Vandland og store, grønne parkområder. Parken er opdelt i 7 oplevelsesrige temalande: Vandland, Westernland, Lilleputland, Afrikaland, Sommerland, Mexicoland og Piratland, som er parkens nyeste temaland fra 2008.

Udvalgte forlystelser

Over 200 millioner kroner er investeret i parken over de seneste 5 år.
Rutsjebanen Piraten blev opført i 2008 og er flere gange kåret som en af verdens bedste rutschebaner. Piraten var en investering på 55 millioner kroner.

Nordeuropas største water coaster Skatteøen blev opført i 2011 og var en investering på 60 millioner kroner.

I 2012 blev familiekarrusellen Solguden opført i Mexicoland.

I 2013 blev Europas eneste double launch coaster og Danmarks længste rutschebane Juvelen opført – en investering på 70 millioner kroner.

Ud over rutschebaner i verdensklasse har Djurs Sommerland et kæmpe Vandland med over 1 km. vandrutschebaner, store grønne områder og flere end 60 andre forlystelser, der henvender sig til hele familien.

Sæson 2013
Djurs Sommerland har åbent fra 4. maj – 20. oktober. Vandland er åbent fra 1. juni – 25. august. Sæsonen rundes af med en af Danmarks største halloween-oplevelser Magisk Halloween, hvor parken blandt andet pyntes med over 15.000 græskar. Djurs Sommerland fejrer Magisk Halloween fra 12.-20. oktober.

Smilehuller;

Det var den dejligste dag i Djurs Sommerland, et kæmpe plus at man selv må medbringe madpakker, det gør at man kan overveje at købe et sæsonkort og på den måde få meget mere ud af parken. Man behøver ikke at blive ruineret for at gæste Djurs Sommerland. Helt aldeles underholdende og anbefalelsesværdigt for alle familier store som små.

Kragetæer;

Hvis vi absolut skal finde en hage må det være de bluser vi købte til børnene, de var så små i størrelserne at vi var nødt til at sende dem retur med posten og få dem byttet. Vi havde købt et nummer større end vi normalt ville. Så hvis I køber trøjer med Djurs logo – så husk at prøve dem inden. Det skal dog tilføjes at vi blot sendte dem tilbage til Djurs Sommerland og fik en pakke med passende størrelser retur, samt at der står i kioskerne at størrelserne er små.


Med venlig hilsen

delebarn.dk


Share On Facebook


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook