Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 En skøn sommerdag i Fårup Sommerland

Anmeldelse af Fårup Sommerland
Endelig blev det rigtig sommer med høj sol og blå himmel. Familien delebarn.dk skal på tur til Fårup Sommerland. I forvejen er alle børnene helt oppe at køre, de har set Tv-reklamer for Danmarks største vandland og rutchebaner der ikke ”er for børn” – Det skal så vise sig senere at det er de i den grad, til gengæld er de ikke for Helle (47 år) PuHa….. Der var det lige ved, at ”vrangen skulle vendes ud”… Emil på 7 år siden ved siden af hele vejen rundt i ”Falken” og skralgriner! Jeg indrømmer, jeg er en kylling med fart og højder.

For at få den mest objektive anmeldelse af Fårup Sommerland er vi der 2 gange på samme uge. Den første gang går vi (de voksne) med rundt og prøver ting og passer på børnene. Anden gang går de voksne ned til grillområdet og sørger for grillede pølser, kolde sodavand og store tæpper til at slappe af på. Børnene vi havde med var i alderen 6 til 16 år jævnt fordelt.

Fårup Sommerland er for alle - store som små! Det er bestemt med god grund at Fårup, af Golden Ticket Awards i USA, er kåret som verdens 3. bedste familiepark.

Når du først har betalt din indgang er alt gratis, det gør det rart at være forældre…. Ingen plagen om ”må jeg prøve det og den…” – Slå Jer løs børn, alt er til fri afbenyttelse. Det er fint afmærket ved alle forlystelser hvor høj man skal være for at prøve… Skulle der smutte en forbi, som måske ikke har den helt rigtige højde endnu, bliver de høfligt, men bestemt, afvist at personalet som står ved alle aktiviteterne.

Alle medarbejdere vi mødte på vores ture igennem ”Sommerlandet” var imødekommende, smilende og meget hjælpsomme. Det var bl.a. en af grundene til at vi turde lade alle børnene ”storme” alene rundt mens vi voksne hyggede os på tæppet i solen.

Efter nogle timer på tæppet, fik vi samlet flokken og begav os mod Danmarks største vandland, som er en del af Fårup Sommerland. Vandlandet er med i indgangen og du kan kaste dig i bølgerne når du har lyst. Og lyst var der, alle børnene var utålmodige. Heldigvis var omklædningsfaciliteterne nemme at komme til og vi var alle hurtigt i badetøjet…

 

At der er lidt kø her og der må forventes… Det har regnet meget af sommeren og vi er der 2 gange i den varmeste uge til dato i 2011 – Det var dog ikke så slemt at vi opgav.. Selvom vi måske kom til at stå i 20 – 25 min en eller to gange, ja så fik vi tiden til at gå med at sludre og bare nyde dagen…. Vi havde jo ikke travlt.


Fårup Sommerland er absolut et besøg (også flere) værd. Er der for langt til et endags-visit, er det meget let at finde hytter, B&B, sommerhus og andre former for overnatning i nærheden. Tjek om der er tilbud på at komme ind på samme billet mere end én gang… Eller måske et sæsonkort, for få kroner, kan købes når du er inde første dag?


Det er ikke kun for børn…. Slip dit indre legesind løst i Fårup Sommerland og få en herlig dag. Fårup får de bedste anbefalinger her fra delebarn.dk

Smilehuller;

Helt bestemt at det er muligt at medbringe sin egen mad og drikke. At de så går skridtet videre og opstiller borde, stole, grønne områder til tæpper og ikke mindst mange grill, er bestemt mange stjerner værd. Det giver børnefamilierne mulighed for også at være med – også selvom pengene måske er små.

I Danmarks største vandland er der rigtigt fint styr på sikkerheden, du ser livreddere og personale over det hele. Ligesom der bliver holdt en fin køkultur til de forskellige vand-aktiviteter.

Mange steder i parken er der opstillet hundebarer, de består af vandskåle til hunde i alle aldre og størrelser.

Kragetæer;

Vi har ingen kragetæer til Fårup Sommerland, der er styr på sikkerhed, gode toiletforhold, grønt og smukt.


 

TIPS;

Kom tidligt, der kan være mange biler – Så får I også mest ud af dagen J Vær ikke bekymret for ikke at kunne slå tiden ihjel, der er masser at tage sig til for alle, i alle aldre.

Tjek evt. www.faarupsommerland.dk for at se kalenderen. Der sker mange spændende ting i løbet af sæsonen – Måske I kunne få en ekstra oplevelse med hjem (gratis)

 
Med venlig hilsen
delebarn.dk

 


Share On Facebook


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook