Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Campingferie på Løkken Klit Camping

Anmeldelse af Løkken Klit Camping

Så blev det ferietid i familien delebarn.dk – Valget i år faldt på campingferie, en ferieform som rigtigt mange børnefamilier foretrækker. Det forstår vi godt.

Som helt nye i faget ”Campister”, er vi på tynd is. Vi har lånt en Campingvogn (Knaus, Südwind 650) med to køjesenge og en dobbeltseng… Så vidt så godt ! Nu går turen mod Løkken Klit Camping, valget mellem de godt 500 godkendte campingpladser i Danmark er svært. Vi vælger Løkken Klit Camping ud fra beliggenhed, børnevenlighed og deres hjemmeside. Det skulle vise sig at være et perfekt valg.

Rutschebanerne i badeland

Løkken Klit Camping er en særdeles børnevenlig plads, ja et ”slaraffenland” for børn kan man fint kalde det.

Efter en (for os novicer) smertefri indtjekning og opstilling af campingvogn og fortelt… Her er jeg vist nødt til at nævne, at vi fik hjælp til forteltet. Mens vi stillede op og gjorde klar var Kristoffer (10 år) og Emil (7 år) allerede ude og se hvad pladsen mon havde at byde på for dem. De blev ikke skuffet.

Løkken Klit Camping er en af de store campingpladser her i Danmark. Med sine mere end 600 campingpladser og mange flotte nye hytter i forskellige størrelser er der mange børn i alle aldre på de mange legepladser.

De nye legekammerater blev inviteret hjem fra første dag på sodavand eller frugt, og så ud af døren igen… Legepladserne, vandlandet, mooncars, hoppepuderne og de store sandklitter ned mod Vesterhavet kunne vi slet ikke konkurrere med. Drengene havde fundet et univers hvor de var trygge og ikke havde brug for vores ”beskyttelse”.

Som deleforælder er det et helt perfekt sted at tage hen. Der er masser af muligheder for, at falde i snak med de andre familier og fællesskabet på pladsen er i top.

I den uge vi besøgte Løkken Klit Camping så aktivitetsprogrammet således ud:

Mandag
 - Smykkeværksted
 - Skattejagt
 - Beach Volley
 - Familie Zumba

Tirsdag
 -Design din egen T-shirt
 - Mini OL
 - Bålfest med pandekager lavet over bålet

Onsdag
 - Design din egen T-shirt
 - Stjerneløb
 - Fodboldaften

Torsdag
 - Vi maler på lærred
 - Rundbold
 - Voksenværksted

Fredag
 - Indianerdag
 - Bålfest med snobrød
 - Børnedisco

Lørdag
 - Ansigtsmaling

Søndag
 - Gaveværksted
 - Fodbold
 - Informationsmøde

Kun de steder hvor det kræver materialer er der en symbolsk betaling, ellers er det bare at møde op og være parat til et dejligt fællesskab med mulighed for at møde nye venner.

Det store badeland var også et hit i hele familien. Drengene elskede udfordringerne på rutchebanerne og de voksne kunne motionssvømme lidt rundt i det store bassin eller nyde lidt personligt wellness i spabadet.

Vi vil herfra delebarn.dk give Løkken Klit Camping de varmeste anbefalinger, en ferie der er en garanti for glade børn.

Aktivitetshallen

Smilehuller;

Alt fungerede perfekt…. Vand, el, toiletter, bad, opvask, tøjvask og meget mere jeg sikkert allerede bare har ”vænnet mig til” – Det var rigtigt nemt at være førstegangs-campist på Løkken Klit Camping. Vores naboer kom og spurgte om vi havde brug for hjælp og var generelt klar med gode råd og ideer. Dejligt at komme hinanden ved og få tilbudt hjælp som ny i campistfaget. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Løkken Klit Camping.

Kragetæer;

Absolut ingen.

 

TIPS;

Bestil plads på forhånd og spørg om en plads i nærheden af en legeplads. Det vil både I og børnene sætte pris på. I når de skal hentes hjem til måltiderne eller sengetid – og børnene, når de står op og det første de tænker på er om de andre ”fra i går” mon allerede er oppe på legepladsen :) 

Et andet godt råd er, at bruge famliebaderummene. De er store og der er alt hvad man har brug for.
Supermarkedet har alt hvad du har brug for, friske aviser og nybagt morgenbrød hver eneste dag fra kl 7 til kl 23 – det er da luksus.

Med venlig hilsen
delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Share On Facebook


Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc