Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 10 gode udsagn fra Jesper Juul

Jesper Juul - billede

Bonusforældre - muligheder og faldgruber af Jesper Juul

Bonusforældre af Jesper Juul


Jesper Juul mener ikke man kan give 10 gode råd, men Renée har alligevel taget 10 udsagn fra bogen der er særlig gode, og derfor nyttige at have med sig ind i den nye familie:

Vent 3 år efter et brud, før du flytter sammen med en ny kæreste.
 

I de fleste tilfælde tager det mellem 5 og 10 år at blive en slags forældre for dine bonusbørn, så bare slap af – du har god tid
 

Gør det du tror på og kan stå inde for, uden at forlange at din partner skal gøre det samme.
 

Det værste børn og unge ved, er når far eller mors kæreste begynder at spille med forældremusklerne og påtager sig en opdragerrolle.
 

Den hurtigste vej til børns venskab er gennem leg. I forhold til skolebørn og teenagere er vejen, tålmodighed, respekt og tillid (specielt når du ikke synes, de har fortjent det).
 

Hvad enten du er mand eller kvinde, må du indstille dig på, at din kærestes børn spiller hovedrollen i hans eller hendes liv. Det din partner anser for at være nødvendige hensyn til sine børn, vil altid have førsteprioritet.
 

Stedfamilien, bonusfamilien og patchworkfamilien adskiller sig fra den biologiske kernefamilie på ét væsentligt punkt: der eksisterer ikke en kærlighedsrelation mellem alle familiemedlemmerne.

Det eneste de voksne i en ny familie behøver være enige om, er at det er i orden at være forskellige.
 
De fleste af os modnes i ryk gennem hele livet g ofte når livet spænder ben for os.

Som bonusfar eller bonusmor er det efter min erfaring bedst så tidligt som muligt at tage kontakt til din partners eks, med din partners billigelse og forudsat at du ikke var en medvirkende årsag til deres brud.
 

 "BONUSFORÆLDRE - muligheder og faldgruber"
 udkommer i marts måned, 2010, på forlaget Apostrof.Copyright 2009 - 2023 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook

Rolex Replica Watches swiss replica watches https://www.bestclock.cc