Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Fra delebarn.dk » Gode råd ønskes !
Skrevet af Beskeder
Røsnæsvej

Indlæg : 114
Skrevet : 19-03-2012 07:40:16  
Hvordan skal vi stramme op? Vi har nu kørt i 2½ år med underskud, og så sjovt er det jo heller ikke.. Ingen har fået løn og ingen har trukket penge ud....
Vi har masser af brugere (rigtigt mange endda) - Men få gider betale for at bruge siden, er det et tegn på at der er for meget der er gratis? Vi kan se på besøgstallene at det bestemt ikke er fordi I ikke gider bruge sitet... Og for dyrt kan det jo ikke være (omkring 1. kr pr dag) - Skal vi lave guld, sølv, bronche brugere ligesom andre sites ?
Hvad er løsningen ? Gode ideer imødeses !
KH Helle, delebarn.dk
choko

Indlæg : 29
Skrevet : 27-06-2012 10:56:08  
HLP skrev :
Hvordan skal vi stramme op? Vi har nu kørt i 2½ år med underskud, og så sjovt er det jo heller ikke.. Ingen har fået løn og ingen har trukket penge ud....
Vi har masser af brugere (rigtigt mange endda) - Men få gider betale for at bruge siden, er det et tegn på at der er for meget der er gratis? Vi kan se på besøgstallene at det bestemt ikke er fordi I ikke gider bruge sitet... Og for dyrt kan det jo ikke være (omkring 1. kr pr dag) - Skal vi lave guld, sølv, bronche brugere ligesom andre sites ?
Hvad er løsningen ? Gode ideer imødeses !
KH Helle, delebarn.dk

Grunden til, at jeg meldte mig ind som VIP bruger var for at kunne se rådgivernes svar. Det er det mest interessante på sitet synes jeg, at man kan læse andres spørgsmål og jeres kyndige svar, fremfor svar på et tvivlsomt internetforum, hvor man ikke helt ved hvad man kan forholde sig til. Statsforvaltningens hjemmeside er en sludder for en sladder og det er meget svært at få klarhed over noget som helst derinde. Og det er jo mange af de samme spørgsmål og problematikker, vi sidder med som skilsmissefamilier.

Der er netop så mange gråzoner indenfor reglerne specielt omkring samvær, økonomi - og så mange ting der er svære at forholde sig til i forhold til hvordan vi bedst hjælper børnene psykologisk. Derfor er rådgivernes svar herinde GULD værd.

MEN jeg er blevet noget skuffet over, hvor få nye indlæg der kommer til. Der går længe imellem - jeg havde forventet en noget højere rate af nye spørgsmål og svar, så mit forslag er at skrue lidt op her. Så ikke-betalende brugere kan se at der sker noget, at der er chance for at få svar og at man kan læse med i manges nyes spørgsmål.

Derudover forstår jeg ikke, at jeres forum ikke er lukket - jeg synes faktisk det er lidt træls, at alle kan sidde og glo med, så det ville være en fordel for os betalende brugere, at der lige var den lille hurdle.
Og motivation for ikke-betalende for at kunne melde sig ind ;-)

//Choko
Røsnæsvej

Indlæg : 114
Skrevet : 27-06-2012 11:03:21  
Hej choko
Tak for din tilbagemelding... Vi går faktisk og overvejer om forum skal lukkes og dermed kun være for VIP-brugere... Din mening gav lige styrke til min "ende af vippen".
Mht at åbne op for rådgivningen så bliver det ikke aktuelt - Det er en af vores salgsparametre og vi holder driften kørende på rådgivningen.
Vi satser på at vores nye samarbejdsværktøj (under udvikling) som også kan benyttes fra MAC og smartphones kommer til at give flere VIP-brugere i universet. Mange bruger det men vil betale for det, de fravælger simpelthed VIP-funktionerne og bruger kalenderen som gratister. Denne mulighed forsvinder også når det nye værktøj lanceres.
Vi hører fra mange (også proff. rådgivere) at vi giver for meget væk ! Det vil vi ændre på :)
Endnu engang tak for dit svar.
Mvh Helle, delebarn.dk
2plus3

Indlæg : 207
Skrevet : 29-08-2012 15:26:14  
Nu er det jo længe siden, er jeg godt klar over.. Men jeg tror I kan få flere brugere (VIP) hvis man får flere forskellige muligheder for at bruge forummet...

Jeg synes det er utroligt dejligt med et forum man kan skrive i, og rådgivere man kan skrive til. Men det kunne være så rart hvis man fx kunne have en profil, andre kunne se, hvis man kunne søge efter andre profiler (fx for at se om de er online, kunne skrive til andre profiler, og kunne skrive sine egne blogs.

Det ville betyde man også kunne bruge dette forum til at få nye venner/veninder der står i samme situation. Man ville kunne skrive sine tanker, uden at det behøver være for at få gode råd, men bare fordi man har brug for "luft", og man ville i højere grad få en fornemmelse af at sitet her er "levende" og aktivt..

/2plus3 :)
Røsnæsvej

Indlæg : 114
Skrevet : 06-09-2012 09:43:08  
2plus3 - det er en rigtig god idé - den er lagt i "banken"

Tak fordi I tager jer tid til at svare :)

KH Helle, delebarn.dk
simonsmor

Indlæg : 4
Skrevet : 11-10-2012 14:31:43  
Hej Delebarn.

Én af de ting som afholder mig lidt fra at blive VIP medlem, er at man som minimum skal binde sig for et år ad gangen..
Rigtigt nok, at 1. kr om dagen måske ikke er/lyder af meget -men når man så sidder og skal betale enten 400,- eller 600,- på een gang, så er det ligepludselig en stor udskrivning i et stramt månedsbudget..
Så synes det ville være rart, hvis man kunne betale for sit VIP i flere "pakker" -f.eks. 1,3,6 eller 12 måneder's pakker -evt. med besparelser, jo større 'pakke' man køber..?

Istedetfor den gratis prøveperiode hvor der alligevel er begrænsninger, kunne I istedetfor udbyde den til ex. 15.kr. -og så ophæve begrænsningerne?

Flere betalingsmuligheder kunne også gøre det mere attraktivt -f.eks. betaling fra mobiltlf..

Håber I kunne bruge rådene.
Mvh.
"En måske kommende VIP'er"
Røsnæsvej

Indlæg : 114
Skrevet : 12-10-2012 13:36:04  
Hej "En måske kommende VIP".....

Problemet med det er desværre at mange melder sig ind for en måned, skriver til vores rådgivning, får svar og så hører vi aldrig mere til dem.... Vi ville ret hurtigt kunne lukke biksen så...

Vi overvejer dog at ændre i medlemsbetingelserne således at der bliver flere slags medlemmer... fx guld, sølv og bronche og så er der forskellige rettigheder alt efter hvilket medlemsskab man har ! Hvad syntes du om det ?

KH Helle, delebarn.dk
AnjaCS

Indlæg : 95
Skrevet : 13-11-2012 10:17:47  

Flere slags medlemmer/abonnementer ville være en god ide.

Jeg vil rigtig gerne læse rådgivernes svar, men jeg vil på ingen måde betale 400 kr for det. Jeg synes det er en hamper pris, for 20 brev + svar, og et forum.

// Anja
2plus3

Indlæg : 207
Skrevet : 17-11-2012 12:22:49  
Enig, synes også det ville være fint at kunne vælge mellem flere typer medlemsskab, så man fx kan få lov at læse med i svar, uden at have behov for at skrive.

HLP, jeg må indrømme at argumentet om at prisen alene er sat så højt, fordi nogen ellers blot betaler for en måned, får et svar, og så smutter igen, falder mig for brystet...

Det tager naturligvis tid at bygge en kundekreds op, men med nogle flere udvidelser (som fx dem jeg foreslår lidt længere oppe i denne tråd), flere typer abonnementer m.v., burde I, såvel som andre lignende sites, kunne få kunder nok, og dermed tjene penge nok, til at få det hele til at løbe rundt.

Det er jo ikke fair overfor trofaste abonnenter, at de skal påføres højere udgift fordi andre ønsker at være kortvarigt medlem...

Måske man så i stedet hellere burde tilføje månedsbetaling, og så en ekstra betaling for hhv. et kort, mellem eller meget dybdegående svar? Det ved jeg de fx benytter sig af på netdyredoktor.dk

Men jeg vil rigtigt gerne slå et meget stort slag for de blogs jeg har nævnt før; det tror jeg vil få mange flere til at være mere aktiv, og aktiviteten er alt andet lige, hvad der gør et site attraktivt... ;)

/2plus3
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook