Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Samarbejdet » Min eksmands kæreste stjæler
Skrevet af Beskeder
Johannejulie

Indlæg : 3
Skrevet : 15-02-2017 15:37:28  
Kære alle.

Jeg befinder mig i en meget mærkelig situation. Det er efterhånden 2 år siden min eksmand og jeg gik fra hinanden og fik fælles forældremyndighed over vores datter på snart 4 år. 
For et halvt år siden fik han en ny kæreste, som ved første øjekast virkede som en rigtig god 'stedmor' for min datter. Kæresten har desuden selv en datter på 4, som altså kun er 5 måneder ældre end mig og min eksmands datter - perfekt! Sådan tænkte jeg i hvert fald i begyndelsen...

Hvad jeg ikke lige havde set komme var, at den nye kæreste kunne se flere fordele end legekammerat og 'søster' for hendes datter i min datter. De bruger nemlig også samme størrelse i tøj! Min datter er det vigtigste i mit liv, hvorfor jeg bruger rigtig mange af mine penge på at hun altid ser fin ud i tøjet og generelt går i tøj og sko af god kvalitet. I starten tænkte jeg ikke så meget over, når der manglede et par t-shirts eller et par bukser, når min datter kom hjem efter en weekend hos far. Men så begyndte jeg at lægge mærke til at mere og mere manglede for hver gang, og altid de bedste stykker tøj, som fx tøj fra Joha.  


Sidste gang jeg hentede min datter så jeg min eksmands kærestes datter i en af min datters cardigans og konfronterede kæresten med det. Hun nægtede, selvom hun heller ikke kunne forklare hvor min datters cardigan så var henne. Hvad skal jeg gøre i sådan en situation? Jeg vil jo gerne bibeholde det relativt gode forhold vi har til hinanden, men det gør mig virkelig gal ikke at kunne bruge penge på min datter.
AnjaCS

Indlæg : 95
Skrevet : 16-02-2017 22:42:21  
Skriv navn i al hendes tøj og tag snakken med din eks?
jespersenhanne

Indlæg : 2
Skrevet : 21-02-2017 14:32:46  
Helt enig med ovenstående - tag en alvorssnak med din eksmand om dine bekymringer, forhåbentlig er han lydhør. Og ellers så giver det mening at skrive navn i tøjet. Det virker ikke "paranoidt" men er derimod ganske normalt at gøre ved børn der er i den alder. Mange af hendes legekammerater har formentlig også deres navn skrevet i noget af deres tøj, sokker osv. kan jo nemt blive blandet sammen i et legemiljø.
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook