Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Teenager - Eller tæt på » Hvad er muligt over mobilen?
Skrevet af Beskeder
LoneHK

Indlæg : 1
Skrevet : 15-12-2016 14:37:08  

Jeg har to drenge med min eksmand. Vi deler samværet med de to drenge ligeligt i en 7/7 ordning. Den ældste af drengene er blevet en rigtig teenager, som til tider er lidt svær at få i snak og til at være ærlig omkring, hvad han går og laver. Jeg tror nogle gange, at han let bliver påvirket af det, som kammeraterne gør, og som drenge i den alder, tænker kan ikke altid på konsekvenserne af de ting han gør. Når der er noget særligt, som optager de drenge i klassen, så snakker sønnen rigtig meget om det derhjemme. F.eks. var han pludselig meget snaksalig omkring prævention, fordi de havde seksuel undervisning i skolen. Det faldt så sammen med, at han gerne ville have sin kæreste på besøg – hvilke bekymrede os en smule. Nå, men tilbage til mit spørgsmål. Lige i tiden går den ældste dreng og snakker meget om en masse dyre ting, han ønsker sig. Det er noget, man skal spare op til i flere år for hans vedkommende. Dog joker han i samme ombæring med, at han bare kan tage et sms lån, for det kan han gøre over mobilen. Jeg ved, at det er sagt i sjov, men bliver helt i tvivl, om det er en mulighed. Så vidt jeg kan se, så skal man være 21 år, for at kunne tage sådan et, men eftersom det kan ske over mobilen, som står i hans fars navn, så ved jeg ikke helt, hvordan de tjekker det. Jeg mindes, at der for nogle år siden var en del snak om, at det var for nemt for børn og unge at tage de hurtige, men ofte ret dyre lån, og at det medførte, at de unge kunne ende i stor gæld. Nogen der har erfaring med, hvor nemt det egentlig er at tage disse lån?

jespersenhanne

Indlæg : 2
Skrevet : 21-02-2017 14:36:24  
Hvor gammel er din dreng? Grundlæggende kan man ikke låne penge til børn der er under 18 (kilde: taylorfinance) da umyndige ikke kan indgå en kontrakt ifølge lovgivningen. jeg vil anbefale at du tager en alvorssnak med ham om lån og privatøkonomi.
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook