Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Deleordninger » Økonomi ved 7/7 ordningen
Skrevet af Beskeder
Annahansen

Indlæg : 1
Skrevet : 19-08-2016 12:27:36  
Min ekskæreste og jeg gik fra hinanden for et år siden. Jeg ønskede at det hele skulle gå glat og at vi kunne samarbejde, så da han bad om bopælsretten for vores dengang 2,5 år gamle søn, sagde jeg det måtte han gerne så længe vi delte alle indtægter og udgifter. 

Jeg flyttede i en to-værelses fordi jeg ikke havde råd til mere, da vi begge var på SU. De første tre måneder delte han kun børnepengene med mig fordi han ikke havde modtaget boligstøtte endnu og ikke fik forsørgertillæg. Det var i hvert fald det han sagde. Fire måneder efter vi gik fra hinanden fandt jeg en ny kæreste og han stoppede brat med at betale noget som helst til mig. Jeg havde stadig en husleje jeg selv skulle betale og en søn der gerne ville have mad og tøj når han var hos mig. Men jeg ville stadig gerne have et samarbejde til at fungere, så da jeg indså at han ikke havde tænkt sig at dele tilskuddene, selv om jeg fandt gamle sms'er hvor han havde sagt han ville, fandt jeg et arbejde i stedet for at trække ham i retten. 

Nu ligger landet sådan at han har beholdt alle tilskuddene de sidste ni måneder. Børnepenge, boligstøtte, forsørgertillæg for enlige på SU (den er på lige så meget som en SU, hvilket vil sige at han får dobbelt SU). Jeg har fået halv børnepenge én gang siden da fordi jeg tiggede og bad.

Nu, et år efter, flytter jeg sammen med min nye kæreste. Vi har ikke fællesøkonomi, men huslejen er billigere for mig fordi vi er to. Jeg har indfundet mig med, at jeg ikke får del i de der tilskud.

Men er det så ikke rimeligt nok, at jeg heller ikke skal betale ting som forsikringer til mit barn?
« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook