Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Samarbejdet » Samarbejde om det 14. dages samvær
Skrevet af Beskeder
Peter1

Indlæg : 246
Skrevet : 19-03-2016 08:41:14  
Godmorgen og hej alle sammen.

Håber på udmeldinger fra jer til min problemstilling.

Jeg har samvær hver fredag hver 14. dag fra kl. 15.18 på en togstation, hvor jeg sammen med vores 13-årige datter har yderligere en time til halvanden times kørsel, og så skal vi endda køre i tog, da bilen er en lejebil.

Problemet består i, at selvom exen har lovet mig, at vores datter nok for fremtiden skal være på togstationen kl. 15.18, men trods dette, har exen som bopælsforælder ret til at ændre i det tidspunkt til kl. 16.45, og hvor vores transporter (lejebil og tog!) bliver så meget forskudt, at vi først er fremme på min bopæl lidt over 20.00 en samværsfredag.

Grunden skyldes, at vores datter - efter en lærers mening - skal være der til nogle ydertimer en fredag, og som først slutter en samværsfredag kl. 15.00,
men her i går fik vi forældre en besked på forældreintra, at denne lærer godt ville flytte sine ydertimer præcis en samværsfredag til om tirsdagen, da hele klassen skulle have en social overnatning, selvom læreren egentligt tidligere har skrevet på intra, at ydertimerne gælder frem til efter sommerferien.

Vores datter kan - desværre, for mig - selvom det da bestemt også er godt ifølge mig godt lide det fag.

Exen har således tidligere har sendt vores datter med tog med ankomst 15.18 indtil forrige fredag, selvom man som forældre godt kan skrive et barn tidligere fra skole, og det med accept fra skolelederen.

Her skete det et "teknisk fejl", da jeg også vil have skrevet, at skolen også accepterer/kan ikke og gør ikke ved forældre, der tager deres barn/børn ud af skolen i feks uge 6 og uge 8 - nu da der næsten lige har været vinterferie - for naturligvis at spare penge, når familien skulle på feks skiferie eller noget andet,
da man jo skal tænke på som skole, at de jo ikke "ejer" ens barn/børn.

Har været på forældreintra og set, at der hver tirsdag er et "hul" i klassens ugeplan fra kl. 08.00. til kl. 09.20, og som - formoder jeg - kan og bliver brugt som "buffer" til noget evt. uforudset eller lignende.

Hvad mener I om ovenstående, og jeg håber meget på, at I kunne få tid til at ville kommentere situationen, og som jeg godt kunne forestille mig, at andre samværsforældre kunne stå i.

Har en børn til jer her på forummet:
Kan jeg ikke bede om et svar fra jer, da jeg virkelig og vitterligt har brug for
jeres hjælp og rådgivning, - TAK som man jo ikke kan gøre nok.

På forhånd mange tak, og hav den gode weekend og påske. 
Mvh.

Peter1
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook