Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Samarbejdet » Fordeling af sommerferie
Skrevet af Beskeder
h.d.klitgaard@gmail.com

Indlæg : 2
Skrevet : 06-01-2016 09:50:11  
Hej alle.

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan I fordeler sommerferien med børnene i forhold til deres anden forældre.

Min eksmand og jeg har skiftedes til at vælge ferie uger først, og det har egentlig fungeret meget godt, men nu er der nye partnere indover, og dermed nye familier, deres ekser og så videre.

Min eksmand vil gerne have, at vi fremover fastlægger sommerferien, så vi har faste uger - f.eks. uge 28+29 i lige år og uge 30+31 i ulige år. Men jeg kender ingen arbejdspladser, hvor man er garanteret ferie i bestemte uger (medmindre virksomheden selvfølgelig er lukket). Vi har alle kolleger, som vi skal have det til at passe med, men fordi hans kæreste har den ordning med hendes eksmand, så vil det selvfølgelig passe find ind hos ham.

Det skal siges at vi har et rigtig fint samarbejde om børnene og sagtens kan snakke om tingene, og jeg taler også fint nok med hans kæreste.

Det hele kommer sig af, at min eksmand for andet år i streg har sagt til mig, at "du vælger selvfølgelig først, men hvis ikke jeg kan få børnene i uge xx og xx, så kan vi ikke holde ferie sammen allesammen herhjemme".
Jeg har prøvet at fortælle ham, at jeg føler mig som en lus imellem to negle, og at det ikke rigtigt giver mig noget valg med sommerferie, når han lægger det op på den måde.

Er spændt på at høre, hvordan I får det til at fungere :)
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook