Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bonusbørn og - forældre » Min kæreste kan ikke rumme min søns legeaftaler
Skrevet af Beskeder
MorPii

Indlæg : 1
Skrevet : 16-10-2015 23:20:20  
Kære forum
Min kæreste og jeg har sammen en datter på tre år og der ud over har jeg en søn på 10 år der bor sammen med os halvdelen af tiden. Resten af tiden bor min søn hos sin far, og det fungere rigtig fint. Jeg har et godt samarbejde med min eks og vi er stadig fine venner. Der har faktisk aldrig været nogle store problemer imellem os. For mig har det været meget sværere at håndtere min kærestes problemer og frustrationer ved at være papfar. En af de ting der går mig meget på er, at min kæreste ikke har lyst til at min søn har legeaftaler hjemme hos os. Vi bor i en stor lejlighed og han har sit eget værelse, og har søde og velopdragne venner der ikke larmer eller forstyrre på en dum måde. Det kan ikke være det der er problemet.
Jeg har virkelig spurgt ind til det mange gange, men min kæreste kan ikke rigtig forklare hvorfor han har så stor modstand imod at de kommer i vores hjem.
Andet end at han føler at det er fremmede mennesker( men han vil ikke lærer dem at kende)
Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal gribe det an, for ved at jeg ikke kan og vil acceptere at min søn ikke kan leve et socialt liv med sine venner i vores hjem. Synes det er en meget vigtig del at blive og være en del af og selvfølgelig skal de mennesker der betyder noget for ham, være velkomne her.
Er der nogle af jer der har eller oplever noget lignende? og hvad gør man ved det?
Lige nu har han venner med hjemme når min kæreste ikke er hjemme, men synes ikke det er holdbart i længden… min søn er også begyndt at spørge ind til hvorfor min kæreste ikke vil have han har venner på besøg. Det er virkelig en ufed situation.
Håber på nogle råd eller erfaringer fra jer.
venlig hilsen en mor 
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook