Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bonusbørn og - forældre » HJÆLP!
Skrevet af Beskeder
AndLis

Indlæg : 5
Skrevet : 07-09-2015 15:14:08  
Hej 

Jeg er en bonusfar igennem 7 år til en dejlig dreng på 13 år. 

Hans mor og far kan ikke sammen, hvorfor jeg står for kommunikation mellem os og faren. Det fungere fint. Der er dog en længere historie om hans far, som bla. handler om svigt, skuffelser, antabus osv. Det vil jeg dog ikke uddybe her, men blot lidt støtte info til det egentlige spørgsmål.. 

Drengen havde sprogproblemer som lille (har gået til talepædogog i børnehaven og de mindre klasser), men har det stadig rigtig svært ved at finde ord og snakke om hvad han synes osv. Vi har kontakt til en talepædagog.

Han er rigtig god til alle fag på nær dansk pga af ovennævnte. Derfor er det jo naturligvis svært, som 13 årig at vurdere, at det er ret vigtigt, at lære det. Derfor gør jeg rigtig meget ud af, at han lærer dansk ordentligt, da den nye reform gør, at de ikke har tid til den enkelte elev (citat: hans nuværende og forhenværende dansklærere). 

Dette resultere desværre i, at drengen lyver om lektier (kun i dansk), ikke hører ordentligt efter i dansktimerne, blir forstyrrende, smider sine papirer væk, osv osv. 

Det har været et stort problem, som vi har prøvet at tackle på forskellig vis igennem årene. Dog uden held...

Nu er vi blevet i tvivl... Hvad er det rigtige at gøre?

Presse drengen til det yderste og holde ham i kort snor, så han lære dansk ordentligt?

Eller lade ham få mere frit spil, så han ikke lære det ordentligt, men at vi så undgår alle de ubehagelige situationer, hvor vi må skælle ham ud pga. løgn, han ikke holder aftaler osv?

Det skal nævnes, at han kun er hos sin far i en weekend en gang om måneden, da der har været problemer tidligere, som er blevet løst i statsforvaltningen. Drengen gik i den forbindelse på et børne-hjælpe-forløb, som han syntes godt om. Dog er hans far rigtig dygtig til at melde afbud i weekender, senest den weekend, der lige er overstået, hvilket drengen selvfølgelig blir rigtig ked af, da de hygger sig godt sammen. Det er mere eller mindre billedet og drengen er vant til at hans far skuffer ham. Med det in mente, synes vi, at det er rigtig svært hvad der vægter højest.. Kan han klare at vi presser så meget? Eller skal vi tone lidt ned, da han muligvis går med mange indre følelser, som gør at glasset en dag blir fuldt? 

Håber nogen kan hjælpe.. 


« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook