Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bedsteforældrene » Hjælp vi er forvirrede :(
Skrevet af Beskeder
blueyes

Indlæg : 1
Skrevet : 02-11-2014 08:42:39  
Hej jeg skriver vedr. mig selv som er moster til en 2 årig dejlig unge, og mine forældre.
Min søster stak af som 18 årig til udlandet og blev gift. hun kom så 2 år efter og fødte her i DK en dejlig unge som vi alle elskede højt. Hun gik fra sin mand og fik fuld forældremyndigheden.
Hun var ikke egnet til at passe sit barn, min mor tog over. Min far var blevet hendes helt, min bror var hendes store kærlighed og vi to kunne forstå hinanden bare ved at kigge på hinanden. Moster var det første ord hun sagde. Alle mine kolleger kender til min niece, mine elever tror at det er mit eget barn sådan som jeg omtaler hende. Min søster har egen lejlighed, men bor hjemme ved os der jeg har købt et stort hus sammen med min forældre. Og hun havde problemer med at vågne om natten når min niece trængte til en voksen. 
Min mor har passet hende de sidste to år hvor hun hele tiden har boet. lejligheden stod altid tomt. har flere gange tilbudt hende at jeg kunne adopter hende, men min søster ville beholde hende pga børnepenge og alt den støtte hun fik fra kommunen som alene mor.
Igår stak hun af igen. Med en mand hun har kendt over nettet fra udlandet. De har kun kendt hinanden i to md. 
Hvad skal jeg gøre? skal jeg kontakte myndighederne? vil de komme og tage min niece? vi har ikke hørt noget som helst fra hende. der er ikke et brev. kommer hun tilbage eller ej det ved vi ikke. hun er bare smuttet  uden besked. fik kontakt til manden hun rejste til over face og han siger så de befinder sig i hans land og at hun skulle lande om et par timer og han ventede på hende ved lufthavnen. hun har aldrig haft en moderlig rolle for min niece, nu har hun været væk i 1 1/2 døgn uden at tage kontakt med os. skal vi gøre som ingenting har sket vente til hun kommer tilbage eller søge om en advokat og evt be om familieadoption eller hvad?
« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook