Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bonusbørn og - forældre » hans måde at opdrage på, skaber tvivel
Skrevet af Beskeder
lon

Indlæg : 2
Skrevet : 22-09-2014 15:18:45  
Hej

Jeg mødte for 3. mrd siden en dejlig kærste og vi er lige begyndt at møde hinandens børn lidt.........alt er gået vel indtil jeg oplevede ham med sine børn

Jeg har 3. drenge og han 3. piger (han er alene med dem da mor er syg)

Hans piger er fantastisk så hvad er problemet.

Jeg har nu mødt hans piger 3. gange og har ved flere lejligheder, obseveret at han råber eller svare tiltaler med en ud af sidebenet vrede til sine piger.

Senest her i weekenden hvor de var hos mig - han er kort ude alene med pigerne foran huset - jeg høre ham råbe " SÅ HØRE I F EFTER "

Der har været flere små episoder jeg har bemærket uden at kommentere - tagen hårdt fat i armen på pigerne ovs.

Jeg kan bare ikke forene mig med det .-( og kan sku ikke finde ud af om jeg over reagere - Pigerne går helt i opløsning og jeg står tilbage med tvivlen ' er han det jeg tror han er'

JEG ER BARE i tvivel nu og tænker vil jeg ham - over reagere jeg - mest af alt hvordan kommer jeg vidre med dette.

Anyone der har oplevet noget lign.

Takker på forhånd
ibea

Indlæg : 32
Skrevet : 23-09-2014 00:12:15  
Sikke dog en kedelig oplevelse for dig, har du forsøgt at spørge hvordan det kan være at han taler så højt til pigerne? Kan du have givet udtryk for at du ønskede han irettesatte dem? Prøv om du kan få stillet nogle undrende spørgsmål til hans adfærd, fortæl " en historie" om hvordan du engang oplevede noget tilsvarende. Se hans reaktion. Reagere han overhovedet. 
Det kunne lyde som om far er noget stresset over de tre piger, hvorfor? Måske ønsker han en given adfærd for at du skal se de  søde velopdragne piger? 
Kan du fortælle ham hvad det gør ved DIG at se ham håndtere pigerne som han gør? 
Idin  situation ville jeg markere meget tydeligt hvad der er okay...på sigt vil du med sikkerhed opleve det igen og igen og det lyder ærlig talt ikke særlig rart, for nogen af jer...
Hvis pigerne ( og dine drenge) oplever ham sådan bliver det måske heller ikke særlig hyggeligt når i er samlet? Endnu flere børn lig med endnu mere stress til ham...vil du - på sigt- kunne leve med at han håndtere dine børn ligesådan? 

Du skylder under alle omstændigheder hans børn at de oplever en voksen der siger fra over for denne adfærd.

Håber at høre fra dig
Ibea


Ibea
lon

Indlæg : 2
Skrevet : 24-09-2014 11:59:23  
tak for dit svar

Jeg har forsøgt en samtale om det på stille plan forløb den således:

Jeg gør ham obs på at jeg syntes han råber meget højt - han svare "jamen de høre ikke efter" hvortil jeg siger, det er ikke okay det er som en pilot der har mistet styringen - han smiler og svare " det er ikke godt.

Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal ligge i hans svar - men jeg blev kold efter samtalen og det tror jeg godt han kunne mærke.

Jeg har hele vejen igennem vist tydeligt at jeg mener børn på begge sider er først, at de gerne må fylde og rode - har sagt jeg syntes jeg skulle vende mig til 3. så små børn som hans, men at jeg syntes de var skønne.

Men han er over dem konstant og rette hele tiden på dem - Jo jeg kan godt mærke at vi er nød til at have en snark, for jeg har jo i bund og grund mest lyst til at sige " så lad dog de piger få lidt ro.

arrrrgh jeg havde sku bare ikke lige set den her komme - er jo blevet glad for ham, men nej jeg kan ikke leve med at børn opdrages sådan.

Hilsen Lone


 
ibea

Indlæg : 32
Skrevet : 29-09-2014 10:10:01  
Kære Lone, hvordan er det gået? Jeg tænker at du skal følge din mave fornemmelse, du er ( eller lyder som) meget rummelig så jeg tvivler på du er medvirkende til at faderen får så travlt med at rette sine børn, kan du spørge ham hvd det er de ikke hører efter, hvad det er han forventer samt hcorfor han forventer dette af sine børn...bliv ved med at stille spørgsmål - det lyder jo som om han svare noget undvigende...
hvordan reagerer hans børn? Bliver de stille, triste - anfægter de hans væremåde? Siger de noget til dig? 
Jeg tænker at hvis de er vant til at far opfører sig sådan så reagerer de ikke nødvendigvis, det giver dig et pejlemærke...desuden kan du opleve at børnene har samme ( uhensigtsmæssige) måde at håndtere kontakt på og orientere sig i verden på...
sidst men ikke mindst tænker jeg jo at det er børn der i forvejen er udfordret idet de ikke har deres mor på tæt hold? 


Ibea
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook