Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bonusbørn og - forældre » Den sædvanlige uenighed
Skrevet af Beskeder
Karolineg

Indlæg : 1
Skrevet : 21-07-2014 20:32:36  
I har nok hørt den før - men dette indlæg er endnu et indlæg om uenigheden om hvordan tingene skal foregå hjemme, når min mands børn er hjemme. 

Min mands datter på 16år bor hjemme og i weekenden kommer hans søn på 13år og sammen har vi vores søn på 9mdr. 

Ungerne er ikke problemet - de er rigtig søde og afspejler jo uanset hvordan man vender og drejer det, kun det de har fra deres forældre/papforældre. 

Min mand gik fra sin eks-kone fra 6 år siden og alle hans hjemmeboende unger valgte at flytte sammen med ham - derved stod han pludselig alene med 4 børn på hhv. 7-, 10-,11- og 13år. Samtidig var han netop gået fra fuldtids-arbejde til førtidspensionist og hans eks kone havde været hjemmegående med børnene siden de var spæd - derved var det en enorm omvæltning for ham og en overraskelse at ungerne flyttede med ham og ikke hende. 

Han er en fantastisk far og han har gjort hvad han kunne, for at skabe de bedste rammer for alle ungerne. Nu er den ældste pige flyttet, hende på 17år går på fagskole og er derfor heller ikke hjemmeboende længere. Pigen på nu 16år bor hjemme ved os og drengen der er 13år er flyttet til sin mor, men kommer her hver anden weekend. 

Jeg kan godt tage mig selv i (ofte) at blive irriteret på ungerne - uden dog at vise det, men i tankerne er jeg frustreret -
- De har ingen interesser (her i ferien har de sovet og spillet play-station og når de går i skole, gør de præcis det samme)
- De gider ingenting såsom at tage med til fødselsdage, besøg, tyskland, stranden, familie-sammenkomster osv. og kommer de endelig med spørger de konstant "hvornår skal vi hjem?"
- Pigen på 16år gider ikke have et job (problemet ligger i hendes generthed)
- De er konstant på værelset og kommer KUN ned for at spise frokost, hente is eller spise aftensmad - hvis min mand beder dem blive nede lidt, sidder de på mobilen konstant
- De venter ikke med at spise til alle sidder ved bordet
- De hjælper aldrig med maden og de siger ikke til hvis de ikke skal have mad - derved står jeg og laver mad til os alle, og så siger de først nej tak, når det er lavet
- Pigen pjækker mange dage om måneden fra skole
- Drengen kan finde på at klage over at han skal komme ned for at stille sit servise i opvaskeren (ikke sjovt i et i forvejen stramt budget)

MEN MEN MEN... De er søde, høflige, utrolig kærlige overfor deres halv-lillebror og egentlig temmelig kvikke af deres alder - der er ingen ad dem der render i byen og drikker og fester, de er fornuftige på de fleste punkter og laver aldrig noget de ikke må - fortæller deres far alt osv. osv. osv. 

Her kommer det egentlige problem: min elskede mand!

- Min mand acceptere at de intet laver hele dage, der er ingen krav til dem overhovedet. Hvis de siger nej til noget skal de ikke og han kan ligefrem opfordre dem til at holde sig fra fødselsdage. Hans tanke er "de er teenagere, de gider ikke". Jeg er bare vokset op med at vi tog med til det der nu var og det gør jeg stadig og jeg elsker det og det har jeg altid gjort.... jeg har aldrig været for "teenager" til at tage med til noget. Derfor ligger dem det ikke naturligt at jeg sætter visse krav til dem og derfor er det faktisk ikke deres skyld.
- Pigen pjækker, fordi hendes far giver hende lov med undskyldningen "hvad skal man også bruge eksamen til? Hun ved jo alligevel ikke hvad hun vil og jeg var selv skoletræt, så heldigt for hende ved jeg hvordan det er og kan forstå at hun gerne vil være hjemme i stedet".... Jeg har også været skoletræt i gymnasiet - det værste var netop at blive væk... 

Åhh.. dejligt at få det ud - men pyha det tynger mig hver dag.... og jeg er ked afat sige det, for jeg kan jo godt lide ungerne som personer, jeg hader bare den måde de er "opdraget på"! Min mand har forsøgt at gøre sit bedste - men han har svært ved at være den "strenge"... « Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook