Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Vi ser ikke vores børn » Har ikke set min datter i 2½ år.
Skrevet af Beskeder
kærlig far

Indlæg : 7
Skrevet : 26-01-2014 20:36:25  
Hej!
Jeg har 2 børn, en dreng som bor hos mig og en datter på 10 år som bor ved sin mor. Min ekskone har på alle måder gjort det umuligt for min søn og jeg at se, eller kommunikere med min datter. Min datter er meget manipuleret af sin mor og har udtalt hun ikke ønsker kontakt til os. Det gør ondt på både min søn og jeg som meget gerne så bare en lille åbning i "samværet" med hende. Er der nogen der har erfaringer med ikke at se sine børn og er der nogen som kan komme med erfaringer der kan føre til en forbedring i vores situation?


8

Indlæg : 25
Skrevet : 28-01-2014 14:10:18  
Hej kærlig far.

Hvor er det dog forfærdeligt at læse sådan en trist historie. Det gør ondt.

Jeg har ikke oplevet det samme, men oplever dog med jævne mellemrum, at min bonussøns mor ikke ønsker at udvide samvær alene på grund af vrede overfor min kæreste. Jeg føler det meget frustrerende, så jeg kan kun gisne om, hvordan du har det.

Må jeg spørge om du har forsøgt at tage kontakt til statsforvaltningen og prøvet at få en samværsaftale igennem der? Det fik min kæreste og nu er der altid denne aftale at henvise til, når der bliver truet med ikke at udlevere til samvær.

Jeg er også lidt nysgerrig efter at vide om din søn og datter har samme mor?


kærlig far

Indlæg : 7
Skrevet : 29-01-2014 10:48:46  
Hej !

Ja, det er meget forfærdeligt.

Jo, jeg har prøvet Statsforvaltningen, men min ekskone har brugt den trumpf at hun nægter kommunikation og samarbejde, og dermed stopper alt.
Hun påvirker min datter i så kraftig en grad, at Statforvaltningen mente det kan være skadeligt at skulle forholde sig til 2 forældre når de/den ene ikke vil samarbejde, og dermed skal forholde sig til 2 livsbilleder. Derfor blev vi afvist for at have nogen form for kommunikation eller samvær med hende.

Min søn (fra samme mor) har prøvet at kontakte sin søster. Han har mødt hende et par gange under moderens opsyn. Der er stor kærlighed imellem min søn og datter, men min ekskone saboterer deres samvær og det er umuligt for dem at tale, eller være sammen uden hendes indblanding. Min ekskone har udtrykt sit had for sin egen søn, da han har valgt mig frem for hende. Hun besvarer aldrig breve, telefon etc. fra ham. Det er derfor utrolig hårdt for ham at møde det ene nederlag efter det andet. Statsforvaltningen ser alene kun på min datters ve og vel. Hendes isolering har enorme konsekvenser for min søn.

Vi kan derfor ikke komme nogen vegne i vores sag, da Statsforvaltningen/kommune alene tænker på min datter.
Min søn, jeg og hele min familie lider et enormt afsavn og jeg har svært ved at acceptere at man skal finde sig i at en kvindes enormt dårlige opførsel skal være skyld i mange menneskers liv skal ødelægges. Men dårlig opførsel er desværre i lov imod.

kærlig far

Indlæg : 7
Skrevet : 29-01-2014 10:49:07  
hov, den gemte lige pludselig mit indlæg 6 gange.  Kan man slette indlægget?
kærlig far

Indlæg : 7
Skrevet : 29-01-2014 10:49:29  

kærlig far

Indlæg : 7
Skrevet : 29-01-2014 10:49:30  
kærlig far

Indlæg : 7
Skrevet : 29-01-2014 10:49:30  
8

Indlæg : 25
Skrevet : 30-01-2014 14:23:24  
Hej igen

Det lyder jo helt sindssygt.

Jeg kan slet ikke forstå, at statsforvaltningen har afvist sagen på grund af morens samværschikane. Det er jo på ingen måde objektivt. Er der en beslutning fra dem på skrift eller noget?

Har du prøvet med Foreningen far? Dem har min kæreste og jeg selv talt med, og vi kan varmt anbefale dem. De må kunne rådgive dig på bedste måde i denne her sag og fortælle, hvad der er bedst at gøre.


kærlig far

Indlæg : 7
Skrevet : 31-01-2014 08:54:43  
Hej!

Ja det er sindssygt.

Der blev lavet en børnesagkynding undersøgelse, der slog fast at til trods for moderes ekstremme adfærd, så var hun istand til at have sin datter. Og da min datter nægtede samvær med mig, og sin bror, mente Statsforvaltningen ikke at de kunne presse hende til det. De skrev dog at de mente at min datter var presset til at sige som hun gjorde, men det forværrede bare det psykiske felt hun lever i.
Jeg ankede sagen og tabte igen. Har 2 gange forsøgt at åbne sagen, men Statsforvaltninger/Ankestyrelsen ser ingen grund til at gå videre.

Så status er at min ekskone dårlige opførsel ødelægger både min søn og datters forhold og mit forhold til min datter - og vi kan ingenting gøre, eftersom der ingen regler er mod dårlig opførsel. At jeg stiller med helt åbent for al form for samarbejde hjælper mig heller ikke. Der skal 2 til samarbejde og jeg må acceptere at jeg for nu er meldt ud af min datters liv.

Jeg tabte sidste år forældremyndigheden, da min ekskone kunne begrunde det med at jeg jo ikke ser min datter og ingen indflydelse har.

Så jeg er på udkik efter gode ideer til at komme videre :)


P.S. har talt med foreningen far. De syntes ikke de kunne bidrage. 


« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook