Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bonusbørn og - forældre » har bonus børn men vil ha mit eget barn
Skrevet af Beskeder
samsung2014

Indlæg : 1
Skrevet : 10-01-2014 19:42:27  
Hej 

Jeg er meget fortvivlet og ked.

sagen er den at jeg og nin kæreste har kendt hinanden i 7år. Han har 2 børn med to forskellig mødre og to forskellige ordninger. Dog i ssmme uge. 

Han ved jeg gerne vil ha mit eget barn og det gør det ikke bedre at jeg snart er 33 og meget skruk. Vi har snakket om det i ny og næ og tit fået afvide at det kommer nok eller at jeg skal vente til hans børn er flyttet ( det er meget urimeligt har jeg forklaret ham) hans børn er 12 og 14. mig og min kæreste har haft en del problemmer i forholdet men har det ofte godt sammen. Men hans tanker om fremtid er i en større bolig med plads til ham hans brøn og så mig.. ingen plads til ekstra.. han vil gerne rejse og leve livet. Jeg vil ha min familie.

jeg græder inden i af sorg dels fordi jeg ved jeg mister ham ved at tage snakken. Kan høre ham sige jamen du har mig og mine børn er det ikke nok.. de er dejlige hans børn men det er bare ikke nok.. føler mig virkelig egoistisk og led, og hvad nu når jeg får børn, er jeg så god nok til det (klare mig ikke for godt nu syns jeg selv). Jeg aner hverken ud elller ind..

er det for selvisk at ha det sådan. et ønske om sit eget barn og være en rigtig god mor.

hilsen mig
Pigen

Indlæg : 43
Skrevet : 11-01-2014 17:12:58  
Hej

Jeg er også Bonus mor, jeg elsker mine bonus drenge men det ændre ikke på, at jeg også gerne vil have nogen som "komme fra mig af".

Jeg har fra starten af i min mands og mit forehold lagt ud, at jeg ville giftes og have børn der var mine egne. Kunne han ikke gå med til dette, så ville jeg ikke "spilde" min tid sammen med ham, lige meget hvor meget jeg elskede ham.
Det var min prioritet. Måske skal du finde ud af hvad du kan leve med og så fortælle din kæreste det, så i enden kan komme videre sammen eller med en ny.

Synes ikke du er egoistisk ved at ønske dine egne børn. Lige meget hvor meget man elsker sine bonus børn, så har man vel stadig ret til, at føle et liv komme til, og have en hvor man er forældre uden begrænsninger.

Om du er en god mor, er jo uvidende for os andre bruger, men så længe man tænker på barnets tag og viser dem kærlighed og omsorg så er man da et godt stykke af vejen vil jeg mene.

Håber du kan bruge mine tanker til noget.
Pigen

Indlæg : 43
Skrevet : 11-01-2014 17:13:20  
Dobbelt indlæg
Pigen

Indlæg : 43
Skrevet : 11-01-2014 17:13:41  
dobbelt indlæg
Pigen

Indlæg : 43
Skrevet : 11-01-2014 17:13:42  
dobbelt indlæg
8

Indlæg : 25
Skrevet : 13-01-2014 12:40:21  
Hej Samsung2014

Hvor er det dog enormt synd for dig.

Du er på ingen måde egoistisk. Det er din kæreste derimod. 

Der er altså bare forskel på bonusbørn og ens egne, og det må din kæreste altså kunne se. Ellers skal du videre og finde en mand, som har de samme ønsker og drømme som dig. Du skal ikke gå på kompromis med dig selv.

Jeg er sikker på, at alle bonusmødre vil nikke genkendende til det faktum, at vi elsker vores bonusbørn utroligt højt, men den der moderkærlighed, som kun en mor har, den har vi ikke. Vi er ikke mor til børnene, og vi vil aldrig blive det. 

Har børnene ikke også en mor, som de er hos?

Held og lykke med det hele. Tænk på dig selv og hav DIT liv kært :-)
« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook