Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Bedsteforældrene » Må Ikke se vores barnebarn :-(((
Skrevet af Beskeder
janesi

Indlæg : 1
Skrevet : 05-04-2013 16:38:40  
Hejsa
Jeg er så glad for jeg fandt denne side :-) så jeg kan dele min historie , måske få nogle gode råd ...
Vi må ikke se vores dejlige barnebarn for hendes far.. Vores barnebarn er 4 år .
VI har været netværksplejefamilie for vores barnebarn i 6 mrd. da min datter ikke magtede at være alene med sin datter... faderen var på det tidspunkt ikke intresseret i sin datter... På det tidspunkt synes kommunen vores hjælp var helt okay ...og faderen skulle da ikke have samvær, når han ikke viste interesse for sin datter.. Der sker så det da barnebarnet bliver 3 år, så viser faderen pludselig interesse i sit barn ..og kommunen synes nu, det er alletiders, og vælger at barnet nu skal bo hos sin far ...moderen som har haft barnebarnet hos sig i 3 år , ser nu kun sin datter hver 14 dag i en weekend. Faderen vil ikke have have at vi har kontakt med vores barnebarn, tiltrodsfor at vi har haft hende ca 60% af hendes levetid... Det er så frygteligt hårdt :-( pigen kan jo ikke forstå, hvorfor hun pludselig ikke må se mormor og morfar mere .. Vi kan intet gøre ...kommunen holder med faderen .. og vil ikke sætte samvær ..det har nu stået på i 1 år ..Vi savner vores barnebarn så frygtelig meget .. og hun savner os ...nogen der kan komme med et godt råd til hvad vi kan gøre ? for vi kan ikke mere ;-(
Mvh Jannie
2plus3

Indlæg : 207
Skrevet : 06-04-2013 19:43:16  
Hej Janesi

Kan I ikke se hende, når hun er på samvær med mor?

Reelt er der jo ikke andre end forældrene der har samvær, og kun i situationer hvor den ene eller begge forældre ikke kan have samværet (fx fordi de er afgået ved døden eller andet), kan samværsretten tildeles andre, som fx bedsteforældrene.

Det er ikke kommunen der umiddelbart afgør samværet. Mener du ikke SF (statsforvaltningen)? Eller er der tale om at kommunen på en eller anden måde har lavet det som en anbringelse?


/2plus3
« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook