Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Frit forum » Endelig har vi fundet en bolig til ham
Skrevet af Beskeder
AnneNielsen1978

Indlæg : 1
Skrevet : 01-04-2019 11:07:49  

Min mand, nuværende eksmand, og jeg blev skilt for 6 måneder siden, men har boet sammen lige siden. Vi skiltes som gode venner, men begynder i dag at gå hinanden mere og mere på nerverne. Grunden til at vi stadig bor sammen, er fordi min eksmand gerne vil købe i stedet for at leje en bolig. (Vi har aftalt at jeg bliver boende i vores nuværende lejlighed, og altså køber ham ud)


Jeg vil egentlig bare sige at han flytter ud om 3 uger, grundet at vi har fundet de bedste boligadvokater, som faktisk har hjulpet os med alt ift. at finde en bolig til ham. Jeg vil derfor gerne hvis der er andre som står i samme situation som os, give mine varmeste anbefalinger til boligadvokaterne fra Hviid boligadvokater. De har bare være så professionelle igennem hele processen. Du kan se deres hjemmeside her boligadvokat.info.


Jeg håber at dette bliver slutningen på vores forhold og at vi stadig bliver ved med at være gode venner for vores 3 børn skyld.

« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook