Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Deleordninger » Statsamtet - skal/skal ikke
Skrevet af Beskeder
jegerfar

Indlæg : 1
Skrevet : 26-09-2018 21:13:32  
Halløjsa derude.

Jeg er i den situation at for 4 måneder siden, blev deleordningen for min søn lavet om fra 7/7 til en 9/5 ordning. 7/7 ordningen har kørt i 7 år siden hun var utro og gik fra mig. Bag min ryg vel at mærke. Han blev sendt herop og af sin mor, hvor han skulle fortælle at han hellere ville bo nede ved hende mere. Fandt senere ud af hun havde manipuleret ham på det groveste med de ting hun havde sagt. Hun er single og har kun ham. Jeg er i forhold og har fået 2 børn mere. 
 - Hun sagde han kunne få mere nede ved hende fordi der ikke var søskende
 - Hun sagde at det kunne være træls med søskende og de kunne lave mere sammen ham og hende

Og jeg kunne blive ved!!

Egentligt har samarbejdet i alle år kørt okay. Vi har kunne blive enige om både deleordninger, ferier, økonomi osv. Men nu er jeg ved at være kørt sur i hendes kroniske undskyldninger med hun ikke har nogle penge, de ting hun skal købe er dyrere end de ting jeg skal købe, jeg har flere penge osv osv. Hun har adressen og får dermed:
 - enlig forsørgerbidrag
 - højere fradrag
 - forhøjet boligstøtte
Så der mangler ingenting. 

Er nu kommet dertil hvor jeg vil have tingene i faste rammer. Senest efter den nye deleordning, hvor vi blev enige om at hele uge 42 er han her og hele uge 7 hos hende. Der mente hun også og det var for længe han skulle være her i uge 42. 
Man bliver sgu lidt træt sommetider (eller jeg gør i hvert fald!!)

Går med overvejelser om at kontakte statsamtet og få helt klare rammer for ordningen inkl ferier samt økonomi. Hvis det går som jeg gerne vil, får hun børnepengene, og jeg betaler børnebidrag til hende. Derved har jeg vel ikke nogen økonomiske forpligtelser overfor hende? Så har hun vel ALLE udgifter samt skal købe tøj, sko, betale sfo, kontigent til sport osv? 
Jeg vil selvfølgelig have noget tøj til ham herhjemme, da jeg ikke synes det tøj hun køber er særlig smart (men det er en anden sag, det er jeg klar over :-))

Skal jeg eller hvad er Jeres erfaringer i lignende situationer?
Og hvad er det værste der kan ske ved et besøg i statsamtet ift samvær osv?


« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook