Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Deleordninger » Hjælp, min datter vil bo hos far
Skrevet af Beskeder
singlemor80

Indlæg : 1
Skrevet : 20-10-2017 14:19:02  
Hej jeg mangler råd.
Jeg har tre børn med min ex mand som jeg har været skilt fra i snart 7 år. Mine børn er henholdsvis 14, 12 og 11 år. Vi er begge gift på ny.
Da min søn på 14 blev 12 år valgte han at bo hos mig fast og har kun set sin far 2 gange de sidste 2 år. Det har haft sine årsager fra min søns side, da han ikke har haft et godt forhold til sin far længe. Han har ikke følt sig støttet i forhold til hans ønsker om bla skole og i forhold til hans fars nye kone, og sådan nogle ting. Jeg har gjort hvad jeg kunne for at motivere og bakke op om at de skulle få et forhold. Men min søn vil kun mødes med hans far hvis jeg er med, og det vil hans far ikke (vores samarbejde om børnene har været helt skævt fra starten. Der har både været stalking, børnebortførsel osv inde i billedet fra farens side)
Men min søn er glad for min mand og betragter ham som sin far. Og han virker helt afklaret med ikke at have noget forhold til sin far. 
Men så har jeg en datter på snart 13 år. Hun kommer nu og siger at hun ikke kan klare en 7/7 ordning mere. Hun er meget stresset over det, og vil gerne have en fast base. Og det kan jeg 100% godt følge hende i. Hun har et godt forhold til både, mig og min mand og hendes far og hans kone. Og hun er generelt en rigtig pleaser. Hun vil gerne stille alle tilpas, og tager meget ansvar på sig som ikke er hendes problem eller hun kan gøre noget ved. Sådan er hun med alt. Så hun er meget stresset og har perioder hvor hun bryder fuldstændig sammen og pludselig kan hun ikke løse selv de mest banale opgaver.
Jeg bruger rigtig meget tid med hende. Taler med hende, lytter til hende. Og jeg siger aldrig et ondt ord om hendes far eller hans kone. Men har en fornemmelse af at det ikke er tilfældet hos hendes far. Og jeg har set nogle beskeder hendes papmor har skrevet til hende, hvor hun tydeligt prøver at skabe splid mellem min datter og mig, ved at blande hende ind i de kampe hendes far og mig har, hvor hun skriver noget der måske lyder uskyldigt men er tydeligt at hun ønsker at få min datter til at sætte spørgsmålstegn til om jeg lyver over for hendes far.

Men nu kommer min datter så og smider bomben at hun gerne vil bo hos sin far, hvor hun så er hos os hveranden weekend. 
Jeg har stor respekt for at hun kommer til mig med det selv. Og jeg ved godt jeg ikke har eneret på mine børn. Og hvis mig og hendes far havde haft et godt samarbejde så kunne jeg 100% acceptere det. 
Men det er meget svært for mig, og det æder mig op indvendig, da jeg bare ikke føler det vil være godt for hende, især da hun er i den vigtigste alder nu og er meget nem at påvirke. 
Jeg ved hendes far ikke er der for hende. Han arbejder meget og er aldrig hjemme. Hver weekend hos ham, har han arrangeret at hun skal ud og besøge diverse veninder og sove der. Så når han så endelig har fri ser han hende heller ikke. 
Udover det ved jeg at han er inde på en kriminel løbebane, og er informeret om at der pt køre minium 5 retsager på ham for svindel. Og han kan risikere 5 års fængsel. 
Hvordan han lever sit liv må han om. Men jeg kan ikke klare tanken om at hun måske kunne komme til at opleve hendes far blive anholdt. Eller stå midt i heksekedlen når det hele brænder under ham.
og udover det kan jeg jo kun frygte for hvilke værdier han giver hende og hvad han får hende overbevist om i forhold til mig.
Så mit spørgsmål lyder på, hvad jeg skal jeg gøre??? Bør jeg sige noget til hende om mine bekymringer eller skal jeg bare acceptere hendes valg blindt.
Jeg er bange for at risikere at hun trækker sig fra mig hvis jeg siger noget om hendes far. Så jeg er i total vildrede. jeg aner ikke hvordan jeg bedst griber dette an.

« Forrige   1 / 1   Næste »

VENTETID i FAMILIERETSHUSET?                           

Så tilbydes du rådgivning - møde eller telefonisk - i samværs- og bopælsspørgsmål, hos børnesagkyndig Hanne Søndergård Jensen.          

Tlf. hverdage 9 -16 
42 22 03 30


Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook