Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Samarbejdet » Fra folkeskolelærer til forældre: opfør jer som de voksne
Skrevet af Beskeder
Johannejulie

Indlæg : 3
Skrevet : 24-08-2017 13:44:57  

Jeg arbejder til dagligt som folkeskolelærer, hvilket gør, at jeg kan se effekten af, hvad en skilsmisse kan gøre ved et barn. Jeg har både set eksempler, hvor skilsmissen har en meget lille effekt på barnet, mens jeg også har set børn, der har svært ved at klare sig godt socialt efterfølgende.

Jeg mener selv, at en skilsmisse er det bedste valg, hvis forholdet ikke fungerer, men der er en rigtig og forkert måde at gøre det på.

Enten kan i vælge at håndtere det som voksne mennesker, der selvfølgelig godt kan blive kede af det, men stadig formår, at kommunikere godt sammen. I de tilfælde klarer børn sig normalt godt igennem skilsmissen.

Det andet scenarie er, hvor forholdet bliver endt på en meget dårlig måde, og forældrene ikke kan kommunikere ordentligt sammen. Selvom i ikke skændes foran børnene, er de meget bedre til at fange jeres signaler end i tror. Det efterlader mange børn med en følelse af, at det er deres fejl, hvilket skaber mange problemer i skolerne.

Det her er min opsang til jer om, at opføre jer som voksne, både for jeres egen skyld, men i stor grad for jeres børns skyld.

Du kan læse mere om mig på min hjemmeside, hvor i kan læse mere om, hvem jeg er. 

« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook