Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Samarbejdet » Kan man elske andre børn end sine egne
Skrevet af Beskeder
Johannejulie

Indlæg : 3
Skrevet : 12-06-2017 17:04:03  

Kære alle

Jeg befinder mig i en situation, som jeg ikke troede var mulig, da jeg for 15 år siden blev skilt fra min eksmand og pludselig kun skulle se mine 2 dejlige børn hver anden uge. Det var en svær tid og besluttede mig for at give al opmærksomhed og kærlighed til mine unger, blandt andet ved at sige nej til lederstilling, så de kunne opleve skilsmissen uden store problemer og komplikationer.      

Som mange andre har oplevet når ens børn bliver større og mere selvstændige, så ville jeg gerne finde nogen til at få nye oplevelser og dele tilværelsen med igen. For fem år siden fandt jeg en skøn mand. Han var sød, flot, dejlig og havde selv to børn fra tidligere ægteskab. Der slog det mig om jeg kunne holde ligeså meget af hans børn, som jeg har gjort med mine egne…

Den betragtning nagede mig konstant når vi var sammen, men som årerne gik begyndte jeg at holde mere og mere af de børn og har fået et særligt bånd til dem. Jeg betragter dem faktisk som mine egne og derfor var jeg også pave stolt da jeg for nylig gik ned til min advokat for at opdatere mit testamente. På den måde omgår jeg de gældende arveregler sikrer mig at alle mine fire børn er ligeværdige.   

« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook