Opret ny profil (Gratis)  -  Log ind  

 Deleordninger - Deleforældre - Skilsmisse - Samarbejde og meget mere - Forum


Forum

Forum forside Søg

Ikke logget ind
:: Forum » Deleordninger » Min datter vil kun være hos mig - er det noget jeg kan bifalde?
Skrevet af Beskeder
Ann83

Indlæg : 6
Skrevet : 24-03-2017 13:09:37  

Hej alle sammen. Som jeg har beskrevet før, er vi en sammenbragt familie, som består af min kæreste og hans to delebørn samt min datter og mig. Med min datter har vi et stykke haft en 10/4-ordning, men for ikke længe siden åbnede hun op og fortalte, at hun gerne vil bo hos os altid. Min datter og jeg har altid haft et utrolig tæt forhold, men det seneste stykke tid, har det virket som om, hun også er kommet meget tættere på min kæreste. Vi havde en utrolig god aften sidste weekend, hvor vi alle sammen i stedet for at sidde hver for sig, nød en aften i hinandens selskab. Vi spillede banko, grinte og drak rødvin og cola. Det er som om vi i den nye lejlighed endelig har knækket koden til, hvordan vi skal fungere som denne her lidt alternative familie med flere delebørn. Derfor er jeg meget splittet over, hvad jeg skal gøre. På den ene side er jeg selvfølgelig meget glad over, hvordan en ellers temmelig besværlig situation har udspillet sig, mens jeg på den anden side føler, at hendes far selvfølgelig også har krav til at spille en stor rolle i hendes liv.


Jeg har snakket med min kæreste om problemet, og han er indstillet på muligheden for, at hun skal være her permanent. Samtidig er jeg sikker på, hans deledrenge ikke ville have noget imod det. Jeg vil gerne understrege, at hendes far altid har opført sig ordentligt og helt og aldeles er en rigtig god faderfigur for hende. Tror simpelthen bare hun har brug for noget stabilitet i en ellers lidt forvirrende tilværelse. Hvad gør jeg? Synes I, jeg skal fortælle faren om det, med chance for, at alt det medfører er, at han bliver ked af det, modstår sig og forværrer en i forvejen betændt situation? Jeg kan selvfølgelig sagtens udelukkende følge og tilgodese min datters interesser, men det er jo ikke sikkert hun til fulde selv ved, hvad der er bedst for hende. Hvad tænker I?

AnjaCS

Indlæg : 95
Skrevet : 27-03-2017 13:37:55  
Hvor gammel er din datter? 
Hvis det er et ønske hun bliver ved at ytre, skal du selvfølgelig snakke med hendes far om det. Men I skal også lige stikke en finger i jorden. Mange børn bryder sig ikke om skiftet, og giver udtryk for det ved at bede om at undgå det. Min søn vil f.eks. ikke hjem fra sin far, men når han så lander hos mig, fortæller han hvor meget han har savnet mig. At være delebarn indebærer nogle konfliktende følelser. 

Hvis din datter stadig er en lille pige, synes jeg det vil være en kæmpe fejl at efterkomme hendes ønsker, da det uden tvivl vil ødelægge og mindske hendes relation til faderen. 
« Forrige   1 / 1   Næste »

Anbefal delebarn.dk

delebarn.dk - Barnet i focus

Del på FacebookCopyright 2009 - 2019 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook